star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szentkirályszabadja

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó lakás Szentkirályszabadja

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szentkirályszabadja

  • 55m²


Ár:

59 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeretnék a figyelmébe ajánlani egy különleges, egyedi kialakítású, újépítésű kétlakásos lakóépületet Szentkirályszabadján, mely a Balatontól 8 km-re, Veszprémtől 6 km-re, Budapesttől 110 km-re helyezkedik el. Miért is ajánlom figyelmébe?
-Mert a nyárra beköltözhet új álmai otthonába, vagy a Balaton közelsége miatt nyaralhat a saját ingatlanában.
-Mert akár két generáció vagy barátok is költözhetnek egy épületbe, de mégis külön lakásba saját kertkapcsolattal.
-Mert tökéletes négy évszakos lakhatásra, továbbá nyaralónak, de kiváló lehetőség befektetési célra, ha nyári vagy hosszútávú kiadásban gondolkodik.
-Mert a kialakításnál nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy elrendezésének, felszerelésének köszönhetően a lehető leggazdaságosabb legyen a fenntarthatósága.
-Mert extraként méretre tervezett Ikea konyhabútor benne van az árban.
Az ingatlan csendes, nyugodt környezetben épül, mindkét lakás egyenkénti hasznos alapterülete 45m2 + 20,5 m2 terasz kapcsolattal, ahol gyönyörködhet a napfelkeltében miközben elfogyasztja reggeli kávéját. Továbbá tartozik hozzá 192 m2 kert, ahol kikapcsolódhat, kertészkedhet vagy kiváló helyszíne lehet családi, baráti összejöveteleknek, grill partiknak.
A kétlakásos épület egyszintes kialakítású, mindkét lakás egyforma alaprajzzal, mely 21,5m2-es amerikai konyhás nappali a terasz felé minőségi bukó-toló ajtóval, 12,5m2-es teraszkapcsolatos hálószoba, 4m2 előszoba, 4m2 fürdőszoba, továbbá wc és gépészeti helyiség, ahol a mosógép kiállás is található.
A lakásokhoz tartozik az udvaron 1 autó beálló, mely a vételár részét képezi.
A külső szerkezeti falak 30 cm vastagságú Porotherm N+F téglából, külső oldalon 15 cm EPS, lábazaton 12 cm vastag XPS hőszigeteléssel.
A homlokzatra AUSTROTHERM hőszigetelő nemes vakolat kerül fehér színben.
Tetőszerkezet 37 fokos hajlásszögű, antracit cserép fedéssel, csatornával felszerelve.
Benapozottsága kiváló, az egész lakórészt átjárja a fény, Ablakai nagyméretű nyílászárók fehér színben 3 rétegű 6 légkamrás hőszigetelő üvegezéssel, alumínium, motorikusan működő redőnyökkel, amelyek távirányítóval, illetve SmartBidi okos otthon applikációval működtethetők.
Fűtés és a melegvízellátás Panasonic 4,5 vagy 5 kw-os beépített víztartályos hőszivattyú rendszerrel padlófűtés kialakítással tervezett.
Az ár tartalmazza:
-hidegburkolat bruttó 7700.-Ft/m2
-melegburkolat bruttó 5000.Ft/m2
-lakásonként 30 db villanydugalj
- vizes blokkokban Kludi csaptelep, beépített wc
Extraként:
-kandalló kémény kiépítése, -teraszok és járdák burkolata viacolor kőburkolattal (6cm) bruttó 5950.-Ft/m2 árig a terven szereplő m2-en, -homlokzati dekorációs burkolat a látványon látható vágott természetes kő és annak felhelyezése bruttó 17.000-Ft/m2 árig.
Kulcsrakész ár lakásonként autóbeállóval: 59,9 millió Ft
Várható átadás 2024 május 31.
Szentkirályszabadja kiváló lokációval rendelkezik hiszen autóval a Balatonpart 8 perc, Veszprém 6 perc, Budapest a gyorsforgalmi úton és autópályán 1 óra alatt elérhető.
Szereti a természetet, szeret kirándulni, kerékpározni? A településről a Balaton és a Bakony irányába is minőségi kerékpárutak és túraútvonalak teszik felejthetetlenné az itt töltött perceket.
Felkeltettem érdeklődését? Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, vegye fel velem a kapcsolatot, szeretettel várom hívását!
06 30 140 3328
Dream-Ing, Álomból Otthont!


Elhelyezkedés

Szentkirályszabadja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6594036


HASONLÓ INGATLANOK


52 750 000 Ft

Szentkirályszabadja

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 61m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6594036

Az általad megtekintett eladó szentkirályszabadjai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 2023. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 089 091 Ft, ami a szentkirályszabadjai átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Eckert Eleonóra referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594036. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentkirályszabadja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.