star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szigetszentmiklós

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

41,8 millió Ft

Eladó lakás Szigetszentmiklós

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szigetszentmiklós

  • 43m²


Ár:

41 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szigetszentmiklóson, Dujmó lakóparkban, 2006-ban épült házban, 43 nm-s, 2 szobás lakás, 6 nm-s erkéllyel eladó!

A szépen karbantartott lakásban a gáz cirkó biztosítja a fűtést és a meleg vizet.

Közös költség 10.400 Ft. Víz csatorna díj fizetése vízóra alapján történik.
A lakás energetikai besorolása CC, azaz KORSZERŰ, ennek megfelelően az előző éves átlagos gázfogyasztása 45 m3/hó, éves átlagos elektromos áram fogyasztása 85 kW/hó.

A lakáshoz tartozik egy saját parkoló.

További részletekért, hívjon bizalommal!

HITELRE VAN SZÜKSÉGE? Segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal! Ingyenes előbírálat, 4 hónapig érvényes hitelígérvénnyel!
AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 340478


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós, Dujmo lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6433480


+36 70

Ingatlannet kód: NET6433480


Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi (Dujmo lakópark) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 41,8 millió Ft, négyzetméter ára 972 093 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Sinka István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6433480. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.