star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szigetszentmiklós

  • 127 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

52,99 millió Ft

Eladó lakás Szigetszentmiklós

  • 127 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Szigetszentmiklós

  • 127m²


Ár:

52 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szigetszentmiklós központi részén, egy csendes zsákutcában, zöld övezeti környezetben eladó egy belső kétszintes, 130 m2-es lakás, saját használatú kertrésszel.
A lakás két szinten helyezkedik el, jelenleg két lakásként is funkcionál. Ebben az állapotában tökéletesen alkalmas két generációs lakásnak, de egyben, egy családnak is jól használható. Szobaszámnál és méreténél fogva alkalmas nagy családok lakhatására is.
Helyiség elosztása:
-Közlekedő
-WC
- Zuhanyzós fürdő
- 2 egész szoba
- konyha
2.szint:
-Amerikai konyhás nappali(ha egy lakásként használjuk: konyha megszüntetésével szuper nagy méretű nappalinak is használható )
- 3 szoba
- Kádas fürdőszoba
Műszaki tartalom:
- tégla építés, 8 cmes szigetelás
- Zsindely fedés
- Gázkazános fűtés, radiátoros hőleadókkal, lenti részben konvektorok
- Hűtő-fűtő klíma
- Kerti tároló
- Saját használatú 300 m2-es telekrész
Az utca egy nagyon csendes, átmenő forgalomtól teljesen mentes utca. A Budapestre tartó HÉV és buszjárat néhány perc sétával elérhető. Bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, bölcsőde, piac, posta, orvos, patika minden csak néhány perc séta. Ezáltal ideális kisgyermekes családoknak is.
Az utcában lévő házak a 80-as években épültek, a kertek akkor lettek parkosítva. Mivel minden házhoz, lakáshoz nagy telek tartozik, így teljes zöldövezeti jellege van a területnek.
A lakás alsó része megérett az első korszerűsítésre, de még ezzel együtt is egy kiváló ár érték arányú ingatlan. Jelenleg az egyik szintét a lakásnak a tulajdonos lakja, másik albérletbe van adva, így befektetésnek sem rossz. Nagyon könnyen kiadható akár a két lakás külön külön is. ( lakásonként 65 m2, ha lakásokra bontom az árát 27,5 millió Ft/lakás) A felső lakás festés után azonnal költözhető, az alsó lakás picit több ráfordítást igényel.
Érdemes megnézni, hívjon bizalommal.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6475836


+36 70

Ingatlannet kód: NET6475836


Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 127 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A téglalakás ára 52,99 millió Ft, négyzetméter ára 417 244 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 50%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Boltos Éva referens az Ingatlancorner Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6475836. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.