star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szigetszentmiklós

  • 128 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó lakás Szigetszentmiklós

  • 128 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szigetszentmiklós

  • 128m²


Ár:

74 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2002
Emelet
1.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Modern lakás Szigetszentmiklós központi részén

Szigetszentmiklós központi részén, tökéletes állapotú, rendszeresen karbantartott házban, eladó egy 1. emeleti brutto 128 m2-es, belső két szintes kiváló elosztású lakás.

Az ingatlan újszerű állapotú 2002-ben épült, 3 szintes, 6 lakásos társasházban található.
A lakás alsó szintje egy nagy nappaliból, konyhából, előtérből és fürdőszobából áll. A felső szintre csigalépcsőn jutunk, ami előtérből, 3 szobából, egy kis dolgozószobából, gardróbból és fürdőszobából áll. Az alsó szint 50m2, a felső szint 78m2 alapterületű. A lakás brutto 128m2, netto 118 m2.
A konyha, a fürdőszobák, és az emeleti közlekedő burkolata csempe, a többi helységben laminált parketta található.

Az ingatlan fűtéséről és meleg víz ellátásáról egy gáz cirkó gondoskodik, illetve inverteres klímával lehet hűteni/fűteni is. A víz, villany, gáz fogyasztás egyedi mérők alapján kerül elszámolásra.
A lakás közös költsége 5.520 Ft/hó.
Az ablakokon szúnyogháló és redőny is felszerelésre került, ezen felül a tetőtéri ablakokon sötétítő roló gondoskodik az árnyékolásról.
A lakás ára a bútorokat és berendezési tárgyakat nem tartalmazza.

A lakáshoz tartozik 1db 16m2-es garázs (6M Ft) és 1db 21 m2-es garázs (8M Ft).

A környék ellátottsága kiváló, séta távolságra találhatóak boltok, kávézók, gyógyszertár, szépségszalon, park, iskola és óvoda is.

A környékbeli hasonló alapterületű ingatlanok megközelítőleg 300.000 Ft + rezsi/hó bérleti díjért lehet kiadni. Ennek éves hozama elérheti a 3.600.000 Ft-ot!

Az ingatlan hitellel is megvásárolható.
Ha hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére.
Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.
Amennyiben kérdése merült fel vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, a megadott telefonszámon a hét minden napján elér. alacsony fenntartás, berendezett, jó közlekedés, közeli belváros, prémium anyagok, redőnyözött, elektromos garázskapu, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, szauna, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós, Szigetszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6608873


+36 30

Ingatlannet kód: NET6608873


Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi (Szigetszentmiklós) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 585 156 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csarkó Barbara referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608873. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.