star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sződliget

  • 106 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

80 millió Ft

Eladó lakás Sződliget

  • 106 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Sződliget

  • 106m²


Ár:

80 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Eladó Sződliget lakóparkban, 225 m2 telken egy 106 m2 alapterületű, kertkapcsolatos lakás.
Az ingatlan 2023-ban épült téglából. Kívülről 10 cm szigetelést kapott, és három rétegű Thermoplan nyílászárók és 5 kW -os napelemmel lett kiépítve. Elektromos redőny előkészítve.

Az alsó szinten előtér, tároló, tágas, világos, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba zuhanyzóval és toalettel került kialakításra. A nappaliból kilépve egy 10 m2-es teraszon találjuk magunkat.

Felső szinten előtér, három világos hálószoba, az egyikhez egy 5 m2-es terasz, egy másikhoz pedig 2 m2-es loggia tartozik.

Az ingatlan melegéről kondenzációs gázkazán gondoskodik, a földszinten padlófűtéssel, az emeleten pedig radiátoros megoldással.

Sződliget összeér Göddel és Váccal is, itt megtalálható óvoda, iskola, orvosi rendelő, bevásárlóközpontok. Buszmegálló az utca végén, vasútállomás 10 perc, Budapest 20 perc autóval.

Nyugodt környezetben sétálhatunk a Duna-parton, vagy ha valakinek kedve támad sportolni, a bicikliút pár percre megtalálható.

Ha szeretné egy újonnan épült ingatlanban, kellemes környezetben tölteni napjait, akkor ez a lakás alkalmas ön és családja számára.

Irányár: 80 M Ft.

Hitelügyintézésben, energetikában, teljes körű jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérő ügyfeleink közt üdvözölhetjük!


Elhelyezkedés

Sződliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603336


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


85 000 000 Ft

Sződliget

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 112m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603336

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sződligeti téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 106 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 80 millió Ft, négyzetméter ára 754 717 Ft, ami a sződligeti átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horchy Melinda referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603336. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sződliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.