star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,5 millió Ft

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 55m²


Ár:

23 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Szolnokon a Szántó krt. elején egy 2. emeleti tégla lakást!az eladó szolnoki lakás jellemzői:-  tégla építésű, második emeleti  erkélyes lakás -  55 m2 nagyságú másfél szobás, nagy konyhás -  a tágas konyhából még egy kis kamra is nyílik-  a fürdőszobába sarokkád került beépítésre -  az ablakok műanyagok redőnnyel rendelkeznek, a bejárati ajtó új, biztonsági-  világos lakás, a kis szobája is majdnem 12 m2 -  a szobákban parketta, a többi helyiségben járólap a burkolat-  fűtése gáz parapettel megoldott-  a közös költség 9.350 Ft-  buszmegálló szinte a ház előtt, piac, buszpályaudvar kényelmesen 5-10 perc távolságra-  iskola, óvoda, bölcsőde szintén nagyon közel-  1/1 tulajdonban van, tiszta tulajdoni lappalAmennyiben a 155805360-as számú eladó szolnoki belvárosi tégla lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Erkély
2m²
Kamra
0.85m²
Előszoba
5.9m²
Fürdőszoba
5.27m²
Konyha
11.2m²
Szoba
11.4m²
Szoba
20.03m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6567140


+36 20

Ingatlannet kód: NET6567140


Az általad megtekintett eladó Szolnok, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 23,5 millió Ft, négyzetméter ára 427 273 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Barnáné Piroska referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6567140. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.