star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

32,9 millió Ft

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 59m²


Ár:

32 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Szolnok belvárosában lévő társasházi lakást!A szolnoki lakás főbb jellemzői:- 7 lakásos tégla építésű társasházban helyezkedik el a 4. emeleten- a társasház 2004-ben épült, részben szigetelt- a 4. emeleten ez az  egy ingatlan található,  közvetlen szomszéd nincs,- a tulajdonlap szerint 71 m2 bruttó és 59 m2 nettó alapterületű- a lakásban egy amerikai konyhás nappali, 2 különnyíló szoba, és egy fürdőszoba illemhelyiséggel együtt került kialakításra,- a szobák laminált parketta, a többi helyiség minőségi járólapos burkolatot kaptak- a nappaliból egy nagy méretű teraszra lehet kimenni, ami 12m2 , 2022-ben a járólapok cseréje és a terasz víz szigetelése  megtörtént- a nyílászárók velux ablakok melyek fából készültek, hő-és hangszigeteltek, szúnyoghálósak, redőnyösek ( kivéve a nappaliban, ahol minden ablak és az erkélyajtó is hő-és hangszigetelt műanyag)- a fűtésről egy gáz kombi kazán gondoskodik, részben padlófűtés, részben radiátorok - a meleg vizet is a gázkazán adja- a nyári melegben  egy 3,5 kw-os split klíma teszi komfortosabbá hőérzetünket ( Midea tipusú 2023-ban telepített, garanciális)- a beépített konyhaszekrényben sütő , mosogatógép és páraelszívó  is van- a lakás fölötti padlástér ( kb.20 m2 ) növeli a pakoló felületet - a lakáshoz tartozik egy közös kerékpártároló is-a közös költség havi 9000 Ft ( tartalmazza a ház biztosítást, a közös világítást, a felújítási alapot és a ház takarítását is )- parkolás az utcán lehetséges ( fizetős övezet )- gyalogosan 3-4 perc alatt minden elérhető gyógyszertár, élelmiszerbolt, buszmegálló, pékség, állatorvos, cukrászda- a buszpályaudvar és a piac is 10 perc sétaAmennyiben a 155805391 számú Szolnok belvárosi lakás, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor!( az információk a tulajdonostól származnak )Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére: hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány elkészítése, ügyvéd .CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Szoba
13.1m²
Szoba
11.2m²
Fürdőszoba
5.23m²
Amerikai konyha
29.8m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6581867


+36 20

Ingatlannet kód: NET6581867


Az általad megtekintett eladó Szolnok, belvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 32,9 millió Ft, négyzetméter ára 557 627 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6581867. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.