star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,5 millió Ft

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 56m²


Ár:

23 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Szolnok belvárosában, Zagyva-parthoz közeli 2 szobás felújított energiatakarékos lakást.Olyan otthont keres, ahol már nem kell milliós beruházásokat eszközölni? Ahol már nincs konvektoros fűtés? Ahol a nyílászárók és a bejárati ajtó is korszerű, időtálló módon lett cserélve? Felső szomszéd ne zavarja a pihenését?Megtalálta új otthonát!A természeti környezetet körül öleli a társasházat,  az 500 méterre található Zagyva-part számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít.Műszaki adatok- folyamatosan karbantartott, felújított: megtörtént a fűtés korszerűsítése, minőségi Vaillant turbó kazán biztosítja az otthon melegét lapradiátorokon keresztül, a nyílászárók cseréje, az előszoba burkolása és a beépítésre került a több ponton záródó biztonsági bejárat ajtó- a konyhabútor modern, ízléses- árnyékolás: ablakokon redőny- hűtés: 2,5 KW klíma- 56 m2 lakótér: előszoba, nappali, háló, konyha és étkező, fürdőszoba és illemhely- a lakás nappalija Déli tájolású, míg a hálószoba, a konyha és a fürdőszoba Északi tájolású- a lakás valamennyi helyisége természeti környezetre néz- a nappali és hálószoba főfala tartószerkezetre szerelt 10 cm-es hangszigetelést kapott, ami még inkább emeli az ingatlan értékét- az előszobában beépített szekrények és egy kamraszekrény növeli a lakás hasznos tereitKörnyék- iskolák, orvosi rendelő, gyógyszertárak, piac, bevásárlóközpontok 1000 méteren belül- ingyenes parkolás a ház előtt kialakított parkolókban- buszpályaudvar 1000 méteren belül- vasútállomás 1500 méterAz ingatlan irányára 23,5 millió Ft.Amennyiben a 155805406 azonosítószámú eladó szolnoki lakás vagy bármely, a szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek.Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Erkély
3.5m²
Szoba
20.2m²
Szoba
12m²
Fürdőszoba
6m²
Konyha
7.5m²
Előszoba
6.07m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6587544


+36 20

Ingatlannet kód: NET6587544


Az általad megtekintett eladó Szolnok, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 23,5 millió Ft, négyzetméter ára 419 643 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nádor Krisztina referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587544. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.