star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 36 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 36 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 36m²


Ár:

18 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre hirdet egy Szolnokon a Belvárosban lévő 36 m2, 1 szobás lakást az alábbi paraméterekkel:-  a lakás részben felújított,-  négyemeletes tégla épület 4. emeletén található,-  erkély nem tartozik hozzá,-  a nyílászárók egy része műanyagra lett cserélve, szúnyoghálóval felszereltek,-  a szoba faparkettás, a többi helyiség járólappal burkolt,-  a WC a fürdőszobával közös helyiségben található, -  a fűtés konvektorral megoldott,-  kellemes hőmérsékletről klíma gondoskodik,-  közös tároló tartozik a lakáshoz,-  közös költség: 5700,-Ft/hó,-  rendezett lépcsőház, jó lakóközösség,-  ingyenes parkolás az utcán-  pár perc sétára található iskola, óvoda, bölcsőde, piac, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszpályaudvar, bevásárlóközpontok, rendelőintézet,-  a pár száz méterre található Zagyva sétány kellemes sétákra ad lehetőséget.A lakás jelenleg bérlő által lakott, aki szívesen bérelné tovább vagy szükség esetén kiköltözik.   BEFEKTETÉSNEK KIVÁLÓ! Amennyiben az  155805576 számú eladó szolnoki téglalakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!  


Helyiségek

Kamra
0.68m²
Fürdőszoba
4.74m²
Konyha
7.89m²
Előszoba
5.78m²
Szoba
16.9m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629056


+36 20

Ingatlannet kód: NET6629056


Az általad megtekintett eladó Szolnok, belvárosi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 525 000 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Mariann referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629056. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.