star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 57m²


Ár:

25 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Szolnok belvárosában lévő lakást!A lakás főbb jellemzői:- Szolnok belvárosában a Csokonai úton található- 1970-es években épült téglából- az ingatlan a 4. emeleten helyezkedik el ( zárószint)- nettó 57 m2 alapterületű, erkélyes - előszoba, konyha, fürdőszoba, külön illemhelyiség, és 2 külön nyíló szoba került kialakításra- a nagyobb szobából egy 4 m2-es erkélyre nyílik az ajtó, ami a hátsó kertre néz- a tulajdonos a következő felújításokat végezte el: teljes villany- és vízvezeték csere, ) az összes nyílászáró cseréje ( műanyag hő-és hangszigetelt , redőnyös )- a konyha bútor cseréje is megtörtént , beépített mosogatógép is van- az egész lakásban a burkolat járólapos- a fűtésről gázkonvektorok és egy saját klíma is gondoskodik- a meleg vizet gázbojler adja- a lakáshoz tartozik egy saját, zárható, 2 m2-es tároló és a közös kerékpártárolót is lehet használni- a parkolás a ház mögött ingyenes- a kert rendezett, tujákkal, virágokkal beültetett- a közös költség havi 10.000 Ft amely tartalmazza a ház biztosítását, a takarítást, a szemétszállítást és a felújítási alapot is- a lakás alkalmas hitelre és CS.O.K.-ra is.Amennyiben a 155805633-as Szolnok Csokonai úton lévő lakás, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor!Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése/ a fenti információk a tulajdonostól származnak /CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6644625


+36 20

Ingatlannet kód: NET6644625


Az általad megtekintett eladó Szolnok, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 454 386 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644625. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.