star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok, Széchenyi ltp.

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó lakás Szolnok, Széchenyi ltp.

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szolnok, Széchenyi ltp.

  • 71m²


Ár:

27 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Szeretné ha csak a költözésre kellene gondot fordítania? Íme egy ajánlat!A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínál Szolnokon a Széchenyi lakótelepen egy 71m2-es, háromszobás, felújított lakást, az alábbi paraméterekkel:-  szigetelt ház 4. emeletén található a világos, tágas terekkel rendelkező lakás,-  a felújítás során a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, melyek egy része redőnnyel ellátott,-  tágas étkező-konyha, kétoldali beépített konyhabútorral, ami a vételár részét képezi, ad kényelmet az ott lakók számára,       -  a kádas fürdőszoba és WC külön helyiségben található, amik szintén felújításra kerültek,-  a szobák laminált padlóval burkoltak, a többi helyiség járólapos,-  a fűtést távhő szolgáltatja, -  nyári melegben két klíma biztosít kellemes hőmérsékletet,-  a lakáshoz erkély tartozik,-  két lift szolgálja a lakók kényelmét,-  közös költség 13.500,- Ft/hó, mely tartalmazza a szemétszállítást, lift használatot és a takarítást,-  ingyenes parkolás az utcán,-  jó lakóközösség,- a közelben található iskola, bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, játszótér.Gyermekes családoknak ideális!Amennyiben az 155805561-es eladó szolnoki  lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetwork-Ingatlanban otthon vagyunk!    


Helyiségek

Erkély
0.68m²
Wc
1.18m²
Fürdőszoba
1.67m²
Előszoba
3.75m²
Konyha
18.22m²
Szoba
13.56m²
Szoba
13.56m²
Szoba
18.38m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Széchenyi ltp.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6623622


+36 20

Ingatlannet kód: NET6623622


Az általad megtekintett eladó Szolnok, Széchenyi ltp.i panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 387 324 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Mariann referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623622. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Széchenyi ltp. ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.