star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok, Széchenyi ltp.

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,6 millió Ft

Eladó lakás Szolnok, Széchenyi ltp.

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szolnok, Széchenyi ltp.

  • 54m²


Ár:

23 600 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja, a Széchenyi lakótelepen a Hild V. úton  egy 4. emeleti, 54 m2, 2 szobás lakást!Az eladó szolnoki lakás jellemzői:- 54 m2 alapterületű, 2019-ben  teljes körűen felújított, - a szobák, 18 és 13 m2-esek, laminált padlóval borítottak,- valamint az előszoba, étkező+konyha (15,3 m2 ) szintén laminált parkettával burkoltak, melyek vízálló szilikon réteggel lettek ellátva,- a konyhában található a mosógépnek, mosogatógépnek víz és villany kiállás, - a nyugati tájolású, szobákon a nyílászárók műanyag ablakokra lettek kicserélve, melyen szúnyogháló és redőny is található, félpanorámás kilátással, 2 m2-es erkéllyel,- a víz és villanyvezetékek is kicserélésre kerültek az egész lakásban,- fürdőszoba (2,57 m2) , épített zuhanykabinnal lett kialakítva,-  a WC külön helyiségben található,- az otthon melegéről egyedi mérőórával felszerelt távhő gondoskodik, - tiszta zárt lépcsőházban, kiváló lakóközösség található,- a házban 2 db lift áll a lakók rendelkezésére,- közösköltség 10.300 Ft,- parkolás utcán, ingyenesen,- buszmegálló 2 percre található, ami a vasútállomásra és a városközpontba is 5-7 perc alatt könnyedén eljuthatunk,- a környéken pár perc sétányira van Lidl, Aldi, Tesco, Coop, Iskola, Óvoda, Posta, Orvosi rendelők, cukrászda, drogéria, bank is találhatók,Amennyiben az  155805592 számú eladó szolnoki panellakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Wc
1.44m²
Fürdőszoba
2.57m²
Előszoba
3.9m²
Konyha
15.3m²
Szoba
13m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Széchenyi ltp.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633476


+36 20

Ingatlannet kód: NET6633476


Az általad megtekintett eladó Szolnok, Széchenyi ltp.i panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 23,6 millió Ft, négyzetméter ára 437 037 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Krisztina referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633476. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Széchenyi ltp. ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.