star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok, Tallinn városrész

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

26 millió Ft

Eladó lakás Szolnok, Tallinn városrész

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szolnok, Tallinn városrész

  • 55m²


Ár:

26 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1976
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Szolnokon a Tallinn városrészben egy 55 m2-es 4. emeleti lakást!
Üdvözöllek! Örömmel ajánlom figyelmedbe ezt az exkluzív lakást, ami ideális otthonná válhat számodra. Az ingatlan 55 m2-es, mégis lenyűgözően tágas és jól elrendezett. Az átfogó felújításnak köszönhetően a lakás a modern életstílust képviseli.
Az épület téglából készült, amely időtállóságot és stabilitást garantál. A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, így mindig kellemes melegség fogad a lakásban. Különleges jellegzetessége a hatalmas, délkeleti fekvésű nappali, ami napfényben úszik, és igazi oázist teremt a mindennapokban. Nyáron a hőséget egy klíma enyhíti. Az ingatlan nagy esztétika felújítás-sorozaton esett át. Az ablakok műanyagok, a fürdőszoba újra lett burkolva, és helyett kapott benne egy zuhanykabin is.
Távol helyezkedik el a város zajától, mégis közel a belvároshoz. Park, korszerű játszótér az ingatlan előtt, iskola, boltok, szinte minden néhány percnyi távolság. Az idei évben az ingatlan külső szigetelést kap majd, melyet a közös költség tartalmaz.
A lépcsőház tisztasága és rendezettsége is egyértelműen kiemeli ezt az otthont. A csendes környezet, ahol a madarak csicsergése kíséri az ébredést, igazi békét és nyugalmat kölcsönöz a lakásnak.
Az ingatlanhoz igény esetén egy kb. tőle 60 m-re található garázs is társul, mely öt millió forint értéket képvisel az lakás árán felül. Egyaránt ajánljuk fiatal párnak, akiknek még nem gond a lépcsőzés, vagy befektetőknek!
Ez a lakás nem csupán egy remek otthon, hanem egy életstílus, Ha szeretnéd megtapasztalni a kényelmet és eleganciát, amit ez az ingatlan nyújtani tud, ne habozz vételi ajánlatot tenni!
Várjuk megtisztelő hívásodat!
Az Ingatlant az F. And Fer Ingatlan és Hitelközvetítés kínálja eladásra! Időpontot a megtekintésre nálunk tudsz egyeztetni. Igény szerint hitelben, támogatások igénybevételében szintén a segítségedre leszünk!


Elhelyezkedés

Szolnok, Tallinn városrész, Wágner Gusztáv


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6645629


+36 20

Ingatlannet kód: NET6645629


Az általad megtekintett eladó Szolnok, Tallinn városrészi (Wágner Gusztáv) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 26 millió Ft, négyzetméter ára 472 727 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Ferge István referens a FODOR ANDREA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645629. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Tallinn városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.