star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó lakás Szolnok

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szolnok

  • 55m²


Ár:

21 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1972
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 2 szobás lakást Szolnokon, a Mátyás király utcában.  Az eladó lakás jellemzői:- egy négy emeletes tégla társasház 3. emeletén helyezkedik el- tiszta, rendezett lépcsőházból jutunk be a lakásba- K-Ny tájolású, ennek köszönhetően minden napszakban napfényes, világos - 2011-ben az alábbi felújítási munkálatokat végezték el:  vízvezeték csere a konyhában, parapetek cseréje, nyílászáró csere, falburkolatok cseréje, festés, és járófelületek frissítése- a fűtésről konvektorok gondoskodnak, a nyári melegben pedig klíma segít a hűtésben- a lakás hang- és hőszigetelt műanyag nyílászárókkal rendelkezik, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve- a nagyobbik szobából tágas erkély nyílik- rendelkezésre álló helyiségek: előtér/közlekedő, konyha, 2 db szoba, fürdőszoba/WC, kamra- a helyiségek padlózata laminált padló, fa parketta és járólap borítású- az ingatlan 1/1 tulajdoni jogviszonnyal, tehermentesen várja új tulajdonosát Az eladó Mátyás király utcai lakás befektetési lehetőséget keresőknek is kiváló lehetőség, hiszen a lakás könnyen, gyorsan kiadható. Kiváló infrastruktúra jellemzi, bevásárló központ, vasútállomás és a városközpont is pár perces sétával elérhető./A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Amennyiben az eladó Mátyás király úti lakás, vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Erkély
3m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
12m²
Szoba
23m²
Kamra
1m²
Konyha
7m²
Közlekedő
4m²

Elhelyezkedés

Szolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6603494


+36 20

Ingatlannet kód: NET6603494


Az általad megtekintett eladó szolnoki téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 398 182 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sarkadi Nikoletta referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603494. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.