star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

23,7 millió Ft

Eladó lakás Szolnok

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szolnok

  • 59m²


Ár:

23 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1976
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 59 m2 - es 7. emeleti lakást Szolnokon a Nagy Imre körúton.- Az ingatlan részt vett a panel programban és ennek megfelelően külső szigetelést kapott és új külső nyílászárók lettek beépítve.- A lakás ápolt, tiszta belsővel rendelkezik. A jövendő tulajdonos feladata lesz, hogy az ízlésének megfelelően belső felújítást elvégezze.- Fekvésének köszönhetően körbenapozot, ez emeli a bentlakók komfort érzetét.- A szobák tágasak lényegében az egy félszoba is 12 m2 közeli alapterületű. - A fürdőszoba és WC külön helyiségben található.- A helyiségeket jellegüknek megfelelően padlószőnyeg és járólap fedi. - A központi fűtésű helyiségekben a hőmérséklet egyedileg szabályozható. - A konyhában gáztűzhely található.Kinek ajánlom? Elsősorban annak a családnak aki igénybe kívánja venni a családtámogatási rendszer elemeit! Fekvése alapján a város központi részén található iskolák, üzletek, orvosi rendelők, a közelben, vasútállomás helyben van. Helyi közlekedés kiváló. Az ingatlan per és teher mentes, azonnal költözhető.Amennyiben a CASANETWORK SZOLNOKI IRODÁJA által kínált lakás, vagy bármely, a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek/Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatan értékbecslés, energiai tanúsítvány készítése.CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk! 


Helyiségek

Wc
1.5m²
Fürdőszoba
2.5m²
Konyha
6.5m²
Közlekedő
7m²
Szoba
11.5m²
Szoba
12m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Szolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618295


+36 20

Ingatlannet kód: NET6618295


Az általad megtekintett eladó szolnoki panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 23,7 millió Ft, négyzetméter ára 401 695 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Libárdi Géza referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618295. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.