star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

29 millió Ft

Eladó lakás Szolnok

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szolnok

  • 64m²


Ár:

29 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 6. emeleti 2 és fél szobás, loggiás  lakást Szolnokon a József Attila úton az alábbi paraméterekkel:-  a lakás 64 m2 alapterületű,- a fürdőszoba és WC külön helyiségben található,-  a szobák tágasak, világosak,- a helyiségeket járólap fedi,- a lakás melegéről távhő gondoskodik, - az épületben lift szolgálja az ott lakók kényelmét,-   az ingatlan részt vett a panel programban és ennek megfelelően külső szigetelést kapott és új műanyag külső nyílászárók lettek beépítve, melyek redőnnyel ellátottak,-  rendezett lépcsőház, jó lakóközösség, zöldövezeti környezet,-  fekvése alapján a város központi részén található, iskolák, üzletek, orvosi rendelők, boltok a közelben, vasútállomás pár perc sétával elérhető. Helyi közlekedés kiváló,-  az ingatlan 1/1 tulajdoni jogviszonnyal, azonnal költözhetően várja új tulajdonosát.  Amennyiben a fenti 155805656-os azonosító számú eladó lakás vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Wc
0.8m²
Fürdőszoba
2.5m²
Előszoba
8.5m²
Közlekedő
2.5m²
Konyha
6.5m²
Szoba
10.5m²
Szoba
13m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Szolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6654240


+36 20

Ingatlannet kód: NET6654240


Az általad megtekintett eladó szolnoki panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 453 125 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Mariann referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654240. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.