star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tab

  • 63 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28 millió Ft

Eladó lakás Tab

  • 63 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tab

  • 63m²


Ár:

28 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:


Elhelyezkedése: Lakótelepen Emeleti elhelyezkedés: Magasföldszint Tájolása: Dél-nyugai tájolású Állapota: Jó Komfort besorolása: összkomfortos Építési éve: 1980 Alapterülete: 63 m2 Szobák száma: 2 + 1 szoba Felújított: Felújított Felújítás éve: 2018 Felújítás során elvégzett munkák: Járólap csere, Új külső vakolat, Hőszigetelt nyílászárók beépítése, Redőnycsere, Lépcsőház felújítás Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Gázkazán Áramellátás: 230V Fűtés módja: Gáz Fűtés típusa: Cirkó Homlokzat állapot: Újszerű Építési mód: Tégla Tető formája: Lapos Parkolási lehetőség: Utcán Kilátás: Utcafronti kilátás, Udvari kilátás, Parkra nyíló kilátás Napelem: Nincs Jellemzői: Alacsony rezsi, Csendes környék, Jó közlekedés, Redőny, Udvari terasz, Beépített konyhabútor, Kaputelefon, Parketta burkolat, Egyedi vízóra , Zöldterület, Jó közbiztonság Energetikai besorolás: Nincs adat Egyéb jellemzők: Erkély Tv, Internet: Kábeltévé, Internet Közelben: Iskola, Óvoda, Autóbuszállomás, Orvosi rendelő, Bolt, Gyógyszertár, Postahivatal, Vendéglátó egység, Autópálya Rezsi költség(Ft): 25000 Terhelések: Tehermentes ingatlan Eladásra vonatkozó információk: Az ár tartalmazza a teljes berendezést, Azonnal beköltözhető, Kizárólag magánszemélyek jelentkezését várjuk<br>Csendes, békés, gyönyörű környezetben a Balatontól 15 percnyire egy idilli kisvárosban Tabon kínálunk eladásra egy földszinti nagyon jó állapotú, kiváló elrendezésű 63nm-es lakást amelyben nappali+két szoba, vagy három szoba alakítható ki.

Családoknak, pároknak, de akár nyaralónak, vagy befektetési szándékkal is tökéletes választás.

A lakás összkomfortos. Konyha beépített szekrénnyel, új kazánnal, mely a melegvízről és a fűtésről is gondoskodik. A konyhával szemben spejz van. A fürdőszoba régi típusú, de teljesen jó állapotú új járólappal. A WC külön helyiségben. A folyosó L alakban húzódik végig a lakáson, ahonnan a különböző helyiségek nyílnak.

A társasház egy lakótelep zsákutcájának utolsó épülete, így a teljes nyugalom garantált. A legfőbb zajforrás a madarak éneke. A környezet is csodálatos, Tab a Somogyi-dombság közepén található. Maga az épület is egy dombon található.

A Balatonpartra és egyben az M7-es autópályához egy felújított meseszép út vezet. Már eljönni megnézni az ingatlant is egy igazi szép kirándulás. Csak ajánlani tudom. És garantálom, ha megnézi magával is ragadja a környezet és a lakás bája.

Arról nem is beszélve. hogy a Balatonon kívül a felújított szupermodern Igali gyógy- és elményfürdő is pár percre van autóval.

Bátran hívjanak és minden elmondok ami még érdekes lehet. És mindenre válaszolok, amire csak tudok.
0650/1216211


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Tab, József Attila ltp. G/2


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 50

Ingatlannet kód: NET6648443


+36 50

Ingatlannet kód: NET6648443

Az általad megtekintett eladó tabi (József Attila ltp. G/2) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 28 millió Ft, négyzetméter ára 444 444 Ft. Az ingatlant Pintér Tímea referens az Ingatlanhirdeto.com irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648443. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tab ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.