star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tapolca, Belváros

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Tapolca, Belváros

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tapolca, Belváros

  • 52m²


Ár:

29 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1988
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS

Tapolca belvárosi részén ajánlom figyelmükbe ezt a kettő szobás lakást. Három éve felújították. Jelenleg albérlő lakja. Távfűtésű, alacsony rezsivel. Konyha, szoba, fürdő külön wc. A ház tégla építésű. Jó lakó közösség. Negyedik emelet. Közelben bolt, óvoda, iskola, orvosi rendelő, autóbusz állomás.

-kettő szobás lakás
-negyedik emelet
-alacsony rezsi

1966. március 31-én a települést ismét várossá avatták, és még ebben az évben a bakonyi bauxitbányászat központja lett. Ekkor a város fejlődése új lendületet vett, kiépült az Y-házairól ismert Bauxitváros lakóterület, új üzemek épültek, (például bazaltgyapot-gyár), szélesedett a kereskedelem, kiépült az iskolahálózat, és közművelődési létesítményeket hoztak létre. A város a Balaton-felvidék jelentős ellátásszervező kisvárosává vált. Tapolca a Balaton-felvidék nyugati szélén, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el. A várost körülölelik a Tapolcai-medence bazalthegyei. Ahol az egykori Pannon-tenger vizéből lerakódott üledékekre szétfolyt a bazalt, megvédte azokat a szél és víz koptató munkájától. Így alakultak ki a térszín egykori magasságát „tanúsító”, kúp vagy koporsó alakú tanúhegyek. A várost délről elkerüli a Veszprém-Lesencetomaj közötti 77-es főút. A város vasútállomása a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk- és a Székesfehérvár–Tapolca-vasútvonalak csomópontja.

Hívjon bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Fürdőszoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²

Elhelyezkedés

Tapolca, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635590


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635590

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Tapolca, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 575 000 Ft, ami a tapolcai átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Vasas András referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635590. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tapolca, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.