star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tata

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

77,9 millió Ft

Eladó lakás Tata

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Tata

  • 82m²


Ár:

77 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Új építésű társasházi lakás dupla terasszal!
Modern…környezetbarát…energiatakarékos!!!
Maximalista belső design!!
Ha fontos Önnek, hogy jó elrendezésű, már elkészült új építésű minimál stílusban kialakított, ingatlant vásároljon akkor megtalálta álmai lehetőségét
A Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínál Tata új parcellázású részén, már megépült és átadott 40 lakásos lakóparkban egy 82 m2-es nappali+2 hálószobás dupla teraszos lakást. A lakásba egy saját kis lépcsőházon belül juthatunk fel. Innen tárul elénk a körbe ablakokkal ölelt dupla terasz.
Az alsó szinten a lépcsőház aljában található PANASONIC levegő-víz hőszivattyú puffer tartály és beltéri egység mely szabályozza a komfortos hőmérsékletet az egész lakásban. Fenntarthatósága nagyon kedvező hiszen a hőszivattyús fűtés H tarifával párosítva remek kombó a költségcsökkentés szempontjait figyelembe véve 7000 Ft/hó. Központi padlófűtés és mennyezet hűtés fűtés járul hozzá a maximális komfortunkhoz. Kedvence lesz a minimál stílusban kialakított tágas praktikus elrendezésű amerikai konyhás nappali ide értve az összes beépített bútorzatot és annak gépiesítését melyek a vételi ár részét képzik. A fürdőszobában exkluzív szaniterek burkolatok kerültek beépítésre mely emeli az ingatlan vagyoni és esztétikai értékét. Minden helyiségben igényes nagyméretű kerámia lapok funkcionálnak burkolatként. Elektromos alumínium redőny biztosítja az árnyékolást, a nyílászárók háromrétegű üvegezéssel készültek antracit színben.
A lakáshoz tartozik egy 70 és egy 75 nm-es terasz melynek burkolata VPC és mű fű burkolatot kapott. A közös költség 11.000 Ft havonta, ami tartalmazza a szemétszállítás és a biztosítás díjját is.
Jelenleg az ingatlant albérlők lakják komoly bérleti díjért mely az új tulajdonosnak 2024 augusztusáig jelenthet bevételt. A lakás ez után vehető birtokba.
A lakás csendes nyugodt környezetben található, jó lakóközösséggel, szépen kialakított rendeben tartott otthonokkal, közelben a megújult Kossuth tér, iskola, óvoda, posta, bevásárlási lehetőségek megtalálható.
Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlanirodával tekinthető meg !!
Amennyiben nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, kérje INGYENES hitelszűrésünket és ügyintézésünket 18 bank ajánlatából. KAMATTÁMOGATOTT hitel, CSOK. Teljes körű ügyintézés, teljes jogi képviselettel mindez egy helyen az Ön kényelmének és vásárlása biztonságának érdekében!
Érdeklődni : Barabás Tamás 0630/441-7076


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6586462


+36 30

Ingatlannet kód: NET6586462


Az általad megtekintett eladó tatai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 77,9 millió Ft, négyzetméter ára 950 000 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Barabás Tamás referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586462. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.