star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tata

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

34,5 millió Ft

Eladó lakás Tata

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tata

  • 52m²


Ár:

34 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!!! 35,5 M helyett most 34,5 M

Tatán 2 szobás nagyerkélyes téglalakás szigetelt téglaépületben!!!
Azonnal költözhető kétszobás részben már felújított lakás!!!

Ha fontos Önnek, jó elrendezésű, szinte azonnal költözhető, tehermentes lakást vásároljon, és a hely is számít, akkor mindenképpen tekintse meg ezt azt ingatlant…Befektetésnek, vagy saját célra is kitűnő lehetőség!

Tata közkedvelt városrészén, csendes, nyugodt környezetben, 4 emeletes szigetelt téglaépület 4. emeletén, kétszobás, 52 m2-es lakás eladó.

Az ingatlan jó elrendezésének, délnyugati fekvésének köszönhetően minden helyiség tágas, napfényes, és ami kiemelt figyelmet érdemel, hogy egy jó hangulatú nagyerkéllyel rendelkezik, ahol kipihenheti a hétköznapok fáradalmait. A konyha egyedi stílusban kialakított, ide tervezett konyhabútorral, főző és sütőlappal felszerelt, és a konyhából a kilátás páratlan panoráma a környező hegyekre. A fürdőszobában hagyományos hidegburkolatok találhatók, beépített kád, fürdőszobai szekrény. Minden helyiségben a pasztell és fehér színek dominálnak, ettől világos, kellemes környezetet teremt az ott élők számára. Mindkét szobában laminált parketta funkcionál padozatként, a folyosón konyhában világos hidegburkolat. A társasház szigetelése is megvalósult, amelynek során hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, a hálószobában redőnnyel, szúnyoghálóval, így ez már nem növeli a közös költség összegét. A lakáshoz tartozik még egy, az alagsorban található saját, és egy közös tároló is. Tiszta, rendezett a lépcsőház, jó lakóközösséggel. A lakás fűtése egyedileg történik hőtárolós villanykályhával, de ha az új tulajdonos szeretné akkor cserélhető NORDART panelekre. Költséghatékony a szigetelés miatt a hidegebb időszakban az összes villanyfogyasztás 11 000 Ft. A közös költség 8300 Ft mivel a szigetelés hitele már lejárt így ezzel az új tulajdonosnak nem kell bajlódni.

Miért jó a negyedik emelet?
• Sokkal melegebb van mint lent, oldalról és fentről a tetőn is szigetelve van az épület, tehát fűtés szempontjából alacsonyabb lesz a havi összeg
• Biztonságos nem látnak be, és a negyedikre csak az megy fel, akinek ott van dolga
• Csodálatos a kilátás a hálószobából az erkélyről és a konyhából is
• A csend ereje ugye fontos, fentről biztos nem fog zavarni senki, és eláztatni sem fogja egy elromlott mosógép vagy egy csőtörés a lakást
• Mire felér a negyedikre megvan a sport, és mindez ingyen!
• A virágok imádják a fényben úszó nappalit, itt biztos, hogy szuper világos teret ad nekik

A lakás tehermentes, tulajdoni jogviszonya rendezett, és szinte azonnal költözhető.
Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlanirodával tekinthető meg!
További kérdésekben forduljon hozzám bizalommal!

Amennyiben nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, hitelt szeretne, vagy állami támogatásban gondolkodik, keressen fel minket! Ingyenes hitel előszűréssel állunk rendelkezésére a piacon található összes bank kínálatával, pénzügyi szakember segítségével. Kérdéseivel hívjon bátran!

Schlégl-Pintér Babett
06 70 312 40 39


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628334


Schlégl-Pintér Babett

Schlégl-Pintér Babett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628334

Schlégl-Pintér Babett

Schlégl-Pintér Babett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 34,5 millió Ft, négyzetméter ára 663 462 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schlégl-Pintér Babett referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628334. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.