star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tata

  • 87 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 33 m²

    telek

Vételár:

94,35 millió Ft

Eladó lakás Tata

  • 87 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 33 m² telek

  • Eladó lakás Tata

  • 87m²


Ár:

94 350 060 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ÚJÉPÍTÉSŰ OTTHONOK A VÁROS SZÍVÉBEN!!
Új építésű CSALÁDBARÁT sorházi lakások eladók Tata, belvároshoz közeli utcájában.
Több szempontból is ideális választás lehet, ez a Tata Somogyi Béla utcában épülő ÚJÉPÍTÉSŰ KERTKAPCSOLATOS PROJEKT, melyeket újszerű környezet, modern kivitelezés, és központi fekvés jellemez.
A lakópark otthonainak megálmodásakor egy olyan összetett megoldás született, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, mindezt pedig a város szívében.
A projekt Ideális lakhelyet kínál mindazok számára, aki szeretik a tágas napfényes tereket, s akik számára az otthon elképzelhetetlen egy kényelmes terasz, esetleg kis kertkapcsolat nélkül.
A belső kétszintes kitűnő otthonokhoz saját udvar is tartozik. Az alsó részen kialakított tágas közös élettér hivatott biztosítani a családi együttlétek helyszínét. A nappaliból egy térkövezett teraszra és majd a saját használatú kis” kertünkbe „juthatunk. A felső szintre kényelmes lépcső vezet. Itt a három hálószobát és egy tágas fürdőszobát találunk. A szobák jól rendezhetők, hiszen nem tetőtériek! Belmagasságuk minden esetben eléri a teljes méretet.
A 4 lakásos (2 egységből álló) társasházi lakások elosztása jól átgondolt, hozzáértő tervezői munka eredménye. Amit a legkorszerűbb gépészeti megoldások használatával, minőségi építőanyagok beépítésével fognak megvalósítani melyet a mai kor elvárásainak megfelelő megújuló energiafelhasználás fog jellemezni.
Mind ezekhez pedig társul, hogy a magas színvonalú kivitelezésről, megbízható, SZÁMOS REFERENCIÁVAL rendelkező Beruházó gondoskodik, mely többek között a Tatán megvalósult Levendulakert lakópark 72 sorházi lakását, a tavaly átadott 8 lakásos Komárom utcai projektet a Csever utcai 8db sorházakat a Bajcsy Zsilinszky utcában épült 6 lakásos társasházakat és az Új úton épülő 24 lakásos társasházakat és a Vasút utcában épülő4 lakásos társasházakat is építette.
A külső, tetszetős megjelenését a beruházó biztosítja, a belső enteriőr kialakítását természetesen már közösen alakítja ki Ön és családja a kivitelezővel.
A lakóparkban 2 felszíni garázs és 2 kocsi beálló kerül kialakításra, amely 4 gépkocsi biztonságos parkolására lesz alkalmas.
A sorházi lakások 2025 nyári MŰSZAKI ÁTADÁSSAL köthetők le.
B1 lakás :87.24 nm, 33 nm saját, kizárólagos kertkapcsolattal. Ára:94,350,060Ft
B2 lakás:91.77nm,144nm saját, kizárólagos kertkapcsolattal. Ára: 102,140,010Ft
1. garázs tárolóval: 7,937,500Ft
2. garázs tárolóval: 7,937,500Ft
Tároló: 2,794,000Ft
Műszaki paraméterek:
• Az épület tartószerkezeti rendszere:
Az épület sávalapos, 30cm Leier/Porotherm HT téglafalak vagy ezzel megegyező hőtechnikájú pórusbeton elemek EPS szigeteléssel
A vízszintes és függőleges talajnedvesség elleni szigetelés 1 rtg modifikált bitumenes vastag lemez, valamint az aljzatban 15 cm vtg lépésálló hőszigetelés kerül elhelyezésre.
A lakáselválasztó falak hanggátló téglafalak.
• Válaszfalak:
10 cm gipszkarton falak kőzetgyapot szigeteléssel glettelve, fehér színnel festve.
• Födémek:
Az emeleten függesztett födém készül, melynek egy részét (a „B” épületben) - amennyiben a vevő ezt igényli – külön díjért járhatóvá tudjuk tenni. A födémre 30cm hőszigetelés kerül.
• Nyílászárók:
Kívül antracit, belül fehér színű, színtartó, ütésálló, hőhídmentes, műanyag, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű külső nyílászárók. Kívül antracit, belül fehér műanyag vagy fém bejárati ajtók, biztonsági zárral.

A belső nyílászárók a szerkezethez igazított tokkal készülő, CPL Plus ajtók.
• Közműellátás megoldása:
Az társasház hálózati vízzel és villanyárammal lesz ellátva. Gyengeáramú (internet, TV) kábelt is kiépítünk telken belül minden lakáshoz. A szennyvizet közcsatornákba vezetjük, az esővíz elvezetése pedig a telken belül kerül elszikkasztásra. Gázcsatlakozást nem kívánunk létesíteni.

• Vízellátás:
A hálózati víz a társasház főmérőjétől külön almérőkön át jut el minden lakásba.

• Fűtés, klíma és melegvíz ellátás:
Levegő-víz üzemű Mitsubishi (vagy ezzel azonos minőségű) hőszivattyú + melegvíztároló látja majd el a lakások fűtését padlófűtésen keresztül. A melegvíz előállításáért is a hőszivattyú felel, amely a központi melegvíztárolóban tárolja a felmelegített használati melegvizet.

• Villamos energiaellátás:
Az épületek a területen meglévő kisfeszültségű̋, közcélú elosztóhálózatra csatlakoznak lakásonként 3X16A teljesítményű mérőórákkal, a hőszivattyú pedig közösségi H-tarifás óráról fog működni lakásonkénti hőmennyiség mérőkkel mérve. A villanyszerelés a falszerkezetben rejtve, védőcsövezve készül az érvényben lévő előírásoknak megfelelően. Az elektromos szerelvények LEGRAND NILOÉ (fehér) kapcsolócsalád vagy ezzel műszakilag megegyező kapcsolócsaládok lesznek.
• A lakásokhoz 16m2-es teraszokat építünk szürke térkőből, zúzalékkő ágyazatba fektetve. A vételár tartalmazza az utcára építendő automata kaput, a közös kocsibehajtók burkolatát és a járdákat.

• Garázsok, gépkocsibeállók:
Az ingatlanon belül 2 db garázs hozzátartozó tárolóval, 1 db külön tároló, és 2 db kültéri parkoló kerül kialakításra. A garázskapuk antracit színű műanyag, hőszigetelt garázskaput. A garázsok simított beton aljzattal, a kültéri parkolók szürke térkőburkolattal épülnek.

Amennyiben ön is úgy gondolja, hogy szeretné eme újépítésű, környezetbarát és energiatakarékos lakás minden szépségét, és kényelmét élvezni, akkor válasszon egyet és hívjon a részletekért!
A projekthez akár lakásvásárlási hitel és CSOKPLUSZ HITEL is igényelhető,
A CSOKPLUSZ HITEL igénylése esetén + 5%-os ÁFA vissza igénylés!!
is igényelhető melynek ingyenes, teljeskörű ügyintézés részleteivel is hívjon bizalommal.

Megtekintés kizárólag irodánkkal:
Időpont egyeztetés:
Szabó Szilvia
Tel.:06 70 367 76 36


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6655000


+36 70

Ingatlannet kód: NET6655000


Az általad megtekintett eladó tatai téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 33 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 94,35 millió Ft, négyzetméter ára 1 084 483 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655000. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.