star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya, Kertváros

  • 40 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

23,5 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya, Kertváros

  • 40 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya, Kertváros

  • 40m²


Ár:

23 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Szobák száma
1
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tatabánya-Kertváros családi házas övezetének szívében (nem a lakótelepen!), kedvelt, csendes helyen található e kis 1 szobás, tetőtéri lakás.

Egyedülállónak, legénylakásnak, vagy első lakásnak kiváló lehet.
Azoknak kimondottan ajánlom, akik az "unalmas kocka-lakások" helyett szeretik a különleges atmoszférát, a hangulatos tereket.
Ennek a lakásnak egyénisége van, ami a tetőtér jellegéből, a belmagasságok váltakozásából, és a tető faszerkezetének dekorációs hatásából ered.
A lakóterület 40 nm. A tetődőlés alatti hely is jól kihasználható.

A nappali és a konyha, mint egy mai modern lakásban, egy légteret alkot, de a két helyiség mégis mind stílusában, mind fekvésében egyértelműen elkülönül egymástól.
A konyha kellően tágas, hogy még egy étkezőasztal is elférjen benne, illetve attól is tágasabbnak érezzük, mivel a konyha fölött itt magasodik fel a tetőcsúcs, ezért ez is térnövelő vizuális hatással bír.
A fürdőszoba szintén meglepően tágasnak hat, a WC pedig innen külön nyílik egy kis oldalsó helyiségben, illetve e mellett egy kombi gázkazán is található.

Az ingatlan nemrégiben került felújításra. Amennyiben szeretné megtekinteni, keressen mielőbb!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Wc
0.9m²
Konyha
8m²
Fürdőszoba
10m²
Szoba
21m²

Elhelyezkedés

Tatabánya, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6507345


+36 70

Ingatlannet kód: NET6507345


Az általad megtekintett eladó Tatabánya, kertvárosi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: az építés éve 1975. A téglalakás ára 23,5 millió Ft, négyzetméter ára 587 500 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Thoma Péterné referens a Szabó Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6507345. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.