star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya, Újváros

  • 50 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

28,9 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya, Újváros

  • 50 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya, Újváros

  • 50m²


Ár:

28 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában eladó, Tatabánya központi részén, Újvárosban ez a zöldövezeti, napfényes, 1 + 2 fél szobás, 50 nm-es, negyedik emeleti téglalakás. 
Az ingatlanban helyet kapott egy szoba, 2 félszoba, közlekedő, konyha, fürdőszoba + WC. A lakás fel lett újítva. A villanyvezetékek részlegesen, a vízvetetékek teljesen cserére kerültek. A külső belső nyílászárók, hideg és melegburkolatok. Az ablakok műanyagok, redőnnyel felszereltek. A szobák laminált padlóval a többi helyiség járólappal burkolt. A plafon szigeteléssel lett ellátva. Az otthon melegéről távfűtés gondoskodik, a hőleadás egyedi mérővel ellátott radiátorokkal történik. A lakásból kilépve a Turul emlékmű látványában lehet gyönyörködni.

A társasház tiszta, rendezett, jó a lakóközösség.
A közelben minden megtalálható, amire a mindennapokban szükség van (vásárlási lehetőségek, busz és vasútállomás, pláza, piac, bank, posta, hivatalok, könyvtár, iskola, gimnázium, főiskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár stb.). Közlekedés szempontjából is kiváló, pár perc sétával elérhető a buszpályaudvar és a vasútállomás. Autóval rövid időn belül elérhető az autópálya. Parkolás a ház előtt Tatabánya kártyával ingyenesen, vagy a 10 perc sétával elérhető új mélygarázsban éves díj ellenében megoldható.

 

Jöjjön el, nézze meg és tegye meg ajánlatát!

További információért hívjon bizalommal!

 

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA
ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,
független banki ügyintéző ajánlásával
SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.


Elhelyezkedés

Tatabánya, Újváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6596599


Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6596599

Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Tatabánya, Újvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 28,9 millió Ft, négyzetméter ára 578 000 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth-Ágoston Vivien hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596599. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya, Újváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.