star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22,8 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya

  • 57m²


Ár:

22 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Lakáskulcs ingatlan, és hitel iroda eladásra kínálja az alábbi ingatlant.
 
ELADÓ, TATABÁNYA LEGKEDVELTEBB RÉSZÉN DÓZSAKERTBEN, DUPLA ERKÉLYES LAKÁSUNK!
 
Az ingatlan fekvése kiváló, közelben:Általános Iskola, Közép iskola, Óvoda, Bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, kutyafuttató, buszmegálló.Szoktam mondani - tanácsolni, hogy csak olyan környéken vásároljunk ingatlant, ami előre láthatóan mindig jó helynek fog minősülni, na ez egy olyan hely! Több évtizede jó, és ez mindig az is lesz. Ennek köszönhetően lakni - élni, befektetni is jó ide.Ráadásul II. emeleti, és MIND KÉT SZOBA ERKÉLYES!
 
AZ ÁRA MEG A LEGJOBB A PIACON!Társasház lakói kedvesek, barátságosak, közös képviselet aktív - gondoskodó.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon, és nézzük meg közösen!Irodánk ingyenes szolgáltatásai: - Banki hitelügyintézés vezető partner bankjaink termékeivel - CSOK ügyintézés - Ingyenes felmérés, tanácsadás.Irodánk egyéb szolgáltatásai: Ingatlan teljes körű felújítása- átalakítása profin, szakszerűen.Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is, várom hívását!Ádám Csaba az Ön ingatlan szakértője: +36(70)677 0893


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6484878


LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6484878

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatabányai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 22,8 millió Ft, négyzetméter ára 400 000 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Csaba referens a LAKÁSKULCS - direct Budapest IX. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6484878. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.