star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya

  • 62 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

29,8 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya

  • 62 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya

  • 62m²


Ár:

29 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

ELADÓ Tatabánya Mártírok útján egy 3. emeleti, 62nm-es, felújított 3szoba+ nappalis lakás.
A felújítás során teljesen kicserélték a víz- és villanyvezetékeket. Átalakításra került a fürdőszoba. A konyhát áthelyezték a nappaliba, így egy plusz szobát kialakítva. A beépített konyha teljesen felszerelt, mely a vételár részét képezi. Emellett új biztonsági ajtó, új beltéri ajtók, műanyag, redőnnyel szerelt nyílászárók kerültek beszerelésre. A lakáshoz tároló is tartozik. Parkolás a ház előtt megoldott.
Díjmentes személyre szabott hitelkalkulációval és CSOK+ ügyintézéssel tudom Önöket segíteni.
Fundamenta Ingatlan keretein belül egyedi kedvezményes hitel konstrukcióval finanszírozható!
Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjanak bizalommal a további részletekért.


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6632531


+36 20

Ingatlannet kód: NET6632531


Az általad megtekintett eladó tatabányai panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 29,8 millió Ft, négyzetméter ára 480 645 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bartal Szandra referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632531. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.