star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Teskánd

  • 96 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó lakás Teskánd

  • 96 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Teskánd

  • 96m²


Ár:

56 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az Aquamarin lakóparkban kínálom megvételre, ezt a szép és megkímélt állapotban lévő, 2004-ben épült, 96 nm-es társasházi lakást garázzsal. A lakás amerikai konyhás kialakítású, tehát egy légtérben kap helyet a tágas nappali+konyha+étkező, ami igazi fiatalos, modern stílust sugároz a lakók számára. A nappaliból nyílik egy a tulajdonos által kialakított félszoba, valamint a folyosóról a közel két azonos méretű hálószoba, illetve egy háztartási helyiség. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a lakóparkra illetve a környezetre. A fürdőszobában zuhanykabin és fürdőkád egyaránt megtalálható, a mellékhelyiség külön kapott helyet. A meleget cirkós gázkazán biztosítja, míg az ablakok hő és hangszigeteltek, redőnnyel vannak ellátva. Gépkocsival könnyen megközelíthető, tömegközlekedés szempontjából gyakoriak a menetrend szerinti járatok. Kisgyermekes családoknak ideális otthon lehet, mivel a zárt udvarban biztonságos játszótér és sok zöld felület áll a gyerekek rendelkezésére. Az ingatlanhoz tartozik egy számozott parkolóhely valamint egy garázs, amely előtt szintén megállhat egy gépjármű. (3 parkolási lehetőség) A jogviszonyok rendezettek, az ingatlan per és tehermentes. Az infrastruktúra nagyon jó, a közelben (bolt, iskola, óvoda, buszmegálló) egyaránt megtalálható.Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését akkor kérem hívjon bizalommal és ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Referencia szám: LK045583-IN


Elhelyezkedés

Teskánd, Aquamarin lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610458


László - Bakker Dóra

László - Bakker Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


39 000 000 Ft

Teskánd

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 56m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610458

László - Bakker Dóra

László - Bakker Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó teskándi (Aquamarin lakópark) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 592 708 Ft, ami a teskándi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant László - Bakker Dóra referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610458. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Teskánd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.