star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tét

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

36,55 millió Ft

Eladó lakás Tét

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tét

  • 58m²


Ár:

36 552 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Modern társasházi lakások eladók Téten.
A Győrtől és Pápától is 20-20 km-re fekvő, új gyorsforgalmi úton könnyen és gyorsan megközelíthető kisváros frekventált részén épült fel ez a 8 lakást és 5 üzletet magába foglaló társasház, melynek átadása 2024. első félévében lesz. A modern épület kényelmes életkörnyezetet biztosít leendő lakói számára. 42-71 nm alapterületű, napfényes, praktikus elrendezésű lakások kerültek kialakításra, így mindenki megtalálhatja az elvárásainak, igényeinek és élethelyzetének leginkább megfelelő otthont. A beépített anyagok minősége és a korszerű építési technológiák garantálják a lakások különösen magas energetikai hatékonyságát.
A főfalak 30 cm vastag téglából, a válaszfalak 12,5 cm-es gipszkarton lemezből, a homlokzat 20 cm vastagságú hőszigeteléssel készültek. Az épületbe műanyag szerkezetű, 3 rétegű üvegezésű, 6 légkamrás, hőszigetelt ablakok kerültek be, elektromos redőny előkészítéssel. Az ingatlanok egyedi hőmennyiségmérővel ellátottak, a hőleadás padlófűtéssel történik. A fűtést és a meleg víz ellátást központi rendszerű kondenzációs gázkazán biztosítja, a hűtés split klímával működik.

A társasház első emeletén található L 1/2-es lakás 58,67 m2 nettó alapterületű. A lakás bruttó 36.552.000,- Ft-os ára fűtéskész állapotra vonatkozik. A lakáshoz egy udvari gépkocsi beálló is tartozik, amelyet a lakás vételára nem tartalmaz. A gépkocsi beálló ára bruttó 650 e Ft.

Irodánk díjmentes pénzügyi tanácsadással áll ügyfelei rendelkezésére. Bankfüggetlen közvetítőként megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb pénzügyi megoldásokat és támogatjuk az ügylet teljeskörű lebonyolításában.


Elhelyezkedés

Tét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643836


+36 20

Ingatlannet kód: NET6643836

Az általad megtekintett eladó téti téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 36,55 millió Ft, négyzetméter ára 630 207 Ft, ami a téti átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Polócz Péter referens a Kompakt Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643836. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.