star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tihany

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

99,99 millió Ft

Eladó lakás Tihany

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tihany

  • 46m²


Ár:

99 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kulcsrakész Balaton-parti lakások Tihanyban eladók!

Az új építésű Balaton-parti 12 lakásos társasházban, nappali + 1 szobás és nappali + 2 szobás lakások eladók.

A jelen hirdetésben található 1.emeleti 43,34 nm-es lakás elosztása: amerikai konyhás nappali, szoba, fürdőszoba, előszoba. A nappaliból és a kis szobából is elérhető a 12,94 nm-es terasz.

A minőségi anyagokból épülő társasház 44-es vázkerámia falazóelemből épül. Az alumínium szerkezetű kívül antracit, belül fehér színű nyílászárók 6 légkamrás, 3 rétegű üvegezéssel rendelkeznek, és Fix Screen árnyékolóval felszereltek.
A lakások fűtése és hűtése helyiségenként Midea Xtreme Save Pro telefonról is vezérelhető inverteres klímával megoldott. A lakásokban riasztórendszer lesz kialakítva.

Az ár tartalmazza a telekhányad árát is.

A társasház Balaton-partján, Tihanyban épül, ahol számos turisztikai látnivaló, nevezetesség található. A déli part komppal könnyen elérhető. Vásároljon csodálatos, vízpart melletti, panorámás lakást!

Amennyiben megvásárlásához pénzügyi megoldásokra lenne szükség,úgy díjmentes tanácsadással és díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésre.

Hívjon akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Tihany


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6512745


+36 30

Ingatlannet kód: NET6512745

Az általad megtekintett eladó tihanyi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A téglalakás ára 99,99 millió Ft, négyzetméter ára 2 173 696 Ft, ami a tihanyi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Mitring Krisztina referens a Kompakt Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6512745. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tihany ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.