star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tiszafüred

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

23,5 millió Ft

Eladó lakás Tiszafüred

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Tiszafüred

  • 75m²


Ár:

23 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van

A beltér:

A központban tágas, jó elosztású, erkélyes lakás eladó - alkuképes áron.

A ház 1985-ben épült, kaputelefonos lépcsőháza kényelmes és világos, nyílászárói hőszigetelt műanyagok. Egy szinten két lakás van, a ház lakói csendesek.

A lakásban három nagy szoba található. Két szobából közös erkélyre lehet kimenni, ahol egy kamrának használható leválasztott tároló is van. A konyhában az étkezés is kialakított. A fürdőszoba zuhanyfülkés, így kényelmesen elfér benne a mosógép is. A wc tágasabb lett az eredetinél, mert a mögötte lévő konyhai kis tárolót hozzávették. A szűk előtér és folyosórész beépített szekrényeit is elbontották, így az is nagyon tágas.
Az ablakok korszerű műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A fűtés gázkonvektoros, a meleg vizet villanybojler adja.
A pincében saját, leválasztott, kb. 3 nm tároló tartozik a lakáshoz. Ezen felül közös kerékpár tároló is van.

Mivel minden egyéni mérés alapján fizetendő, a rezsi jól kalkulálható. A közös költség 4000,- Ft/hó. Külön fizetendő a szemétszolgáltatás, a média (Telekom).

A környéken minden pár lépésnyire elérhető: Spar, Penny, Lidl, bölcsőde, óvoda, iskola, bankok, orvosi rendelő, gyógyszertár, dohánybolt, étkezde, cukrászda. Kb. 8 perc séta a Termál strand- és gyógyfürdő, játszótér, könyvtár, sportcsarnok. A vasútállomás 15 perc séta. A Tisza-tó, a szabadstrand és a thermál fürdő télen-nyáron kellemes kikapcsolódást garantál.

A lakás 1/1 tulajdonú, tehermentes, rendezett jogi helyzetű, rugalmasan költözhető. Akár teljes berendezéssel eladó.


Elhelyezkedés

Tiszafüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6542264


+36 30

Ingatlannet kód: NET6542264

Az általad megtekintett eladó tiszafüredi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 23,5 millió Ft, négyzetméter ára 313 333 Ft. Az ingatlant Szanyi Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542264. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszafüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.