star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tököl

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

30,5 millió Ft

Eladó lakás Tököl

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tököl

  • 51m²


Ár:

30 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tökölön a Ráckevei úti lakótelepen eladó egy felújított téglaépítésű 2 szobás, világos azonnal költözhető alacsony fenntartású lakás. A lakótelep zöld, parkos ,csendes zárt lakóparki környezetben helyezkedik el.
A ház 2 emeletes a lakás a második emeleten van,nem tetőtéri. A ház teljes tető cserét kapott.
Az ingatlan felújítása most fejeződőtt be.
külső és belső nyílászáró csere, új bejárati ajtó, új villanyvezetékek,a vizhálózat és a csatorna felújítása a teljes fürdőszoba felújítás :burkolat, zuhanyzó szaniterek cseréje, a szobában új burkolat került lerakásra, Fűtés új energiatakarékos modern gázkonvektor mind a két szobába , az ingatlan minden helyisége ki van festve. Melegvíz bojlerről éjszakai árammal is működtethető!
A közös tágas udvaron több autóval lehet parkolni. Az ablakokból a kilátás a zöld udvarra néz. Tetőszerkezet az idén szintén teljesen felújításra került.
A lakáshoz saját zárt pince rész és 2 közös pincerész tartozik.
Buszmegálló 2 perc séta.
A lakás a rezsi álltalányba bele tud férni.
Az ingatlan per és tehermentes, 1/1 tulajdonostol eladó
rugalmas megtekintési időpontok


Elhelyezkedés

Tököl, Ráckevei u


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6566586


Szűcsné Kertesy Tünde

Szűcsné Kertesy Tünde

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 70

Ingatlannet kód: NET6566586

Szűcsné Kertesy Tünde

Szűcsné Kertesy Tünde

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó tököli (Ráckevei u) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 30,5 millió Ft, négyzetméter ára 598 039 Ft, ami a tököli átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szűcsné Kertesy Tünde referens a Kertesy Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566586. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tököl ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.