star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tömörkény

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

23 millió Ft

Eladó lakás Tömörkény

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Tömörkény

  • 68m²


Ár:

23 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

*** CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN! ***Eladó egy gyönyörű sorházi ingatlan Tömörkény központjában, amely teljes körű felújításon esett át. Az ingatlan ára 23 millió forint, de ez az ár minden igényt kielégítő állapotával igazán megéri. A nyílászárókat és a villanyhálózatot is lecserélték, így az új tulajdonosnak már csak be kell költöznie és élveznie az új otthon minden előnyét. A fűtést új konvektorok és két hűtő-fűtő 3,5 kw-os klíma biztosítja. A kiváló állapotú konyhaszekrényt a vételár magában foglalja . Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, és szerezze meg ezt a szép sorházi ingatlant. A kert ideális helyszín a gyerekek számára játszani, míg a felnőttek akár grillezhetnek vagy bográcsozhatnak is. Az udvaron található két helységből álló melléképület pedig tökéletes lehetőséget kínál kerti partik vagy összejövetelek számára. Emellett a négy ól is ideális lehet állatok tartására vagy akár tárolásra is. Az udvar teljes egészében remek lehetőséget ad a szabadidős tevékenységekre és a kikapcsolódásra is. Az ingatlanhoz tartozik egy külön álló, utcára nyíló garázs is. Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésénél.

Referencia szám: M272042


Elhelyezkedés

Tömörkény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641761


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


23 000 000 Ft

Tömörkény

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 68m²

23 000 000 Ft

Tömörkény

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 68m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641761

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tömörkényi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 23 millió Ft, négyzetméter ára 338 235 Ft, ami a tömörkényi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Pócsik Attila referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641761. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tömörkény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.