star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Üllő

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

53,3 millió Ft

Eladó lakás Üllő

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Üllő

  • 61m²


Ár:

53 300 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

„Az otthon ott van, ahová hazatér a szíved.”
Még az építkezés friss illata lengi be a helyiségeket, de ahogy végigmegy az ember a lakásokon, már elképzeli, milyen lesz, amikor élettel töltik fel az első lakói és ahová otthonként térhetnek haza.
A helyiségek fényáradatban úsznak, a beosztásuk kiváló, a teraszok mérete is biztosítja a kellemes kikapcsolódást, további pihenésre, feltöltődésre ad lehetőséget a 100nm-es közös tetőterasz az épület 3. emeletén. Pazar kilátást biztosítanak a kertre, parkra, vagy a kertvárosi utcákra.
Az amerikai konyhás nappalival, két szobával rendelkező lakások kiváló ár-érték arányban vannak, illetve további igényeket is kiszolgál a hozzájuk vásárolható tároló (bruttó 450.000.-) és garázs (bruttó 850.000.-) megvásárlása.
A lakások fűtéséről a házközponti kazán és a hűtő/fűtő klíma gondoskodik, a megfelelő szigetelést a három légkamrás ablakok és 10 cm-es külső szigetelés biztosítja.
A jól megközelíthető, zöldövezetben épült azonnal költözhető lakások infrastruktúrája is kiváló. Alig 200 méterre óvoda, pár percre autóval iskola, bevásárlási lehetőségek, gyalogosan a vasút és a városközpont is negyed órára elérhető.
Ne feledje, hogy 2023 év végéig igényelhető még a CSOK, használja ki a lehetőséget.
Melyik lesz az Ön otthona?


Elhelyezkedés

Üllő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6563050


Az általad megtekintett eladó Üllői téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 53,3 millió Ft, négyzetméter ára 873 770 Ft, ami az Üllői átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Temesvári Andrea referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563050. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Üllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.