star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

175 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület, Lipótváros

  • 90m²


Ár:

175 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: IHL-G-711
CSODÁLATOS DUNAI PANORÁMA ,PÁR PERCRE A MARGIT-SZIGETTŐL!

5. kerületben a Szent István körút elején, a Margit híd lábánál a Dunára a Margit hídra és a budai hegyekre néző panorámával rendelkező, 2. emeleti, csendes 90 nm-es frissen felújított lakás eladó. Az ingatlan klasszikus, szép állapotú, liftes rendezett társasházban található.

Elosztása: Nappali + 2 hálószoba gardróbhelyiséggel, modern beépített gépesített konyha, tágas zuhanyzós fürdőszoba, külön wc és előszoba helyiségekből áll. A lakás gépesített új bútorokkal bebútorozott (a bútorok megegyezés szerint megvásárolhatók).

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

A környéken kiváló tömegközlekedés (4-6-os villamos Jászai Mari tér) és infrastruktúra. Buda és Margit-sziget pár perc sétára.
Várom megtisztelő hívását a hét minden napján!

Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába!

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Lipótváros, Szent István körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6565543


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerület, lipótvárosi (Szent István körút) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 175 millió Ft, négyzetméter ára 1 944 444 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Bajzik Gábor referens az Ingatlan-Ház-Lakás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565543. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Lipótváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.