star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Vác, Deákvár

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Vác, Deákvár 1. kép

Eladó lakás Vác, Deákvár

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Vác, Deákvár

  • 56m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
7,2 ezer Ft
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
4 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Nyugalom a kertváros peremén!A Dunakanyar szívében, Vácott kínálunk eladásra egy csodás kis otthont. A város kertvárosi peremén eladó egy 56 m2-es, erkélyes, felújított, CSERÉPKÁLYHÁS lakás. Az ingatlan egy 4 szintes társasház 1. emeletén helyezkedik el. A lakásba lépve egy hosszabb közlekedő helyezkedik el, melyből nyílik egy külön kis wc, egy konyha (beépített konyhaszekrénnyel, elektromos sütő- és főzőlap, elszívó), egy fürdőszoba (beépített szekrény, kád) és egy nagy nappali. A 2. szoba (háló) és az erkély a nappaliból érhető el. A lakás csúsztatott zsalus kivitelezéssel épült, 5 éve egy teljes körű felújításon esett át. Komplett nyílás záró csere (műanyag), hideg és meleg burkolat csere minden helyiségben, az összes víz és villanyvezeték cseréje az egész lakásban, bejárati ajtó csere - teljes generál. A lakás nagyon világos a hatalmas ablakoknak köszönhetően, melyeken új redőnyök biztosítják a sötétítés lehetőségét. Az erkély faburkolatú, mediterrán hangulatú oázis. Az ingatlanhoz tartozik egy saját 6 m2-es tároló is.A lakásban nincs gáz bekötve, a fűtést a cserépkályha és egy hűtő-fűtő klíma biztosítja (a konyhában és a fürdőben +1-1 fűtő inverter került elhelyezésre), így a rezsije meglehetősen alacsony. A lakóközösség rendkívül jó, csendes.Parkolás a ház előtti saját parkolóban lehetséges. Az ingatlan elhelyezkedése nagyon kedvező, a háztömb mögött egy igényes, fákkal árnyékolt park van, melyen gyerekjátszótér és zárt foci pálya is megtalálható. 10 perc sétára elérhető iskola, óvoda, gyógyszertár, posta, kisbolt, Lidl, kutyafuttató.Az ingatlan TEHERMENTES!


Elhelyezkedés

2600, Vác, Deákvár, Rigó utca 4


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6640022


+36 20

Ingatlannet kód: 6640022


Az általad megtekintett eladó Vác, deákvári (Rigó utca 4) csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 801 786 Ft. Az ingatlant Kiss Illés hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640022. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác, Deákvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.