star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Vác

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

86,99 millió Ft

Eladó lakás Vác

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Vác

  • 67m²


Ár:

86 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1700
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Vác barokk Főterén, Dunától alig pár lépésre, közel 300 éves épületben eladó I. emeleti téglalakás.
Magas műszaki tartalommal, minőségi anyagokkal történő felújításnak köszönhetően teljes komfortot biztosít leendő tulajdonosának.
A amerikai stílusú konyhája és 1 külön bejáratú hálószobája ideális gyermekes családoknak, irodának vagy befektetésnek, airbnb lakásnak.
Exkluzív megjelenése és elhelyezkedése miatt ritka, vissza nem térő alkalom. Ha szeretné befektetni pénzét vagy ilyen otthonra vágyik várom hívását! Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után megtekinthető. Az építkezés még folyamatban van. Várható átadás:megegyezés szerint.


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6369861


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6369861

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 1700, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 86,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 298 358 Ft, ami a váci átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Forberger Mária referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6369861. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.