star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Vác

  • 76 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Vác

  • 76 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Vác

  • 76m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Vác Belvárosában, a Széchenyi utcánál, de mégis csendes, nyugodt helyen élhet a városi lét kényelmével.
Kitűnő ellátottság, a legjobb lokáció, minden fontos intézmény, bolt, közlekedési lehetőség egy karnyújtásnyira. Hozzá némi zöld, udvarhasználat (mely a ház udvara, közös tulajdon, de egyedül ebből a lakásból van közvetlen kijárás), két erkély, pincerész, az udvaron saját 13 m2-es tároló, mely akár műhelyként hobbiszobaként, némi ráfordítással home-office irodaként szolgálhat.
Egyedi és vissza nem térő lehetőség, mely valóban csak ritkán adódik. A házban három lakás és egy üzlet található. Közös költség nincs, így gazdaságosan fenntartható. Első emeleti lakás, de 20 lépcső megtétele szükséges.
Délnyugati fekvésű, napos, két egymásból nyíló szoba, mely méreténél fogva külön nyílóvá tehető, fürdőszoba toalettel, külön konyha, előszoba és kamra beosztású. A kamra helyén régen mellékhelyiség volt, mely igény esetén megoldás lehet a fürdő és a toalett elkülönítésére. Az ablakok és a külső nyílászárók, bejárati ajtók korszerű műanyagra lettek cserélve pár éve, a belső ajtók a ház eredeti stílusát és a boldog békeidőket idézik. Fűtése gáz cirkóval, radiátorokkal megoldott, a meleg víz villany bojlerral. 3x32 amper, mely lehetővé teszi villanyfűtés használatát is. A konyhához és az egyik szobához tartozik erkély, a konyhabútor gépekkel a lakás tartozéka.
Erkélyén kávézva, átadhatjuk magunkat a nyugodt kikapcsolódásnak, vagy alkotó munkának. Ideális és kényelmes lakhely egyedülállóknak, pároknak vagy gyermekes családnak, tökéletes választás irodának, magánrendelőnek vagy egyéb vállalkozási tevékenységre.
Gyors költözéssel birtokba vehető, rugalmasan megtekinthető, előzetes egyeztetéssel akár hétvégén vagy esti órákban is.
Kedvező ár: 49.9 M Ft

Amiben még segíteni tudunk:
-ha a vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát
-energetikai tanúsítvány készítése 72 órán belül
-ingyenes hitelügyintézés
-jogi háttér
-földhivatali ügyintézés
-ajánlatok küldése e-mailben országos adatbázisból
-értékbecslés, eladás előtt szakszerű értékmeghatározás

Fenti szolgáltatások nem csak szerződött ügyfeleink számára elérhetőek! Köszönjük ha minket választ!


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6512425


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6512425

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 656 579 Ft, ami a váci átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horchy Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6512425. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.