star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Vác

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó lakás Vác

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Vác

  • 46m²


Ár:

33 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Vác-Alsóváros, belvároshoz közel eső részén egy azonnal költözhető, tehermentes, részben felújított társasházi lakás.

Az ingatlan egy tégla építésű, rendezett társasház (’60-as években épült) magasföldszintjén helyezkedik el, így mindössze néhány lépcsőfok vezet a nyitott lengőfolyosóhoz, ahonnan a tégla lakás nyílik.

A 2 szobás, nettó 46 m2-es nagyságú lakás remek elrendezésű, mely a következő helyiségekből áll:
- Konyha+étkező
- Nappali
- Hálószoba
- Fürdőszoba és külön toalett.

A lakás a legközelebbi nagyforgalmú úttól kissé távolabb eső, csendes mellékutcában található, mégis minden létfontosságú üzlet és intézmény 5 perces vonzáskörzetében helyezkedik el.
Az ingatlan fűtését gázkonvektorok, a melegvizet villanybojler biztosítja. A szükséges felújítási munkálatok a közelmúltban történtek, mely során az új típusú műanyag nyílászárók után a bejárati ajtó is cserélve lett, minden frissen van festve, sőt mindkét szobában a parketta csiszolva és lakkozva is lett, a falban futó vezetékek is cserélve lettek.
Az ingatlanhoz egy 4 m2-es privát tároló is tartozik.

Parkolás:
Ingyenesen a társasház előtt az utcában vagy a társasház mögötti udvarban, ahol akár több személyautó fedetlen parkolása is lehetséges. A társasház parkoló övezeten kívül esik.

Infrastruktúra:
A közelben található bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerbolt, pékség, étterem, cukrászda, pub és különféle egyéb üzletek.

Közlekedés:
A városközponti buszpályaudvar, vasútállomás, taxiállomás gyalogosan mindössze 10-15 percnyi távolságra van, az M2-es autóút elérése is csupán pár percet vesz igénybe.


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6515536


+36 20

Ingatlannet kód: NET6515536


Az általad megtekintett eladó váci téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 736 957 Ft, ami a váci átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Resetár Gábor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515536. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.