star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Vác

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó lakás Vác

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Vác

  • 52m²


Ár:

34 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó ingatlan Vác, Vám utcában, ahol minden elérhető a közelben! Az ingatlan egy napfényes, déli fekvésű lakás a 4. emeleten, mely 52 négyzetméteres és 2 szobával rendelkezik. A lakásból gyönyörű kilátás nyílik a zöld környezetre. Kényelmes pihenést biztosít az erkély, ahol élvezheti a nap sugarait és a friss levegőt. Az ingatlanban műanyag nyílászárók találhatók, és új redőnyök gondoskodnak a megfelelő fényzárásról és hőszigetelésről. A házban lift is rendelkezésre áll, így könnyedén megközelíthető a lakás, akár a bevásárlásoknál is. Az elhelyezkedés kiváló, közel találhatók boltok, éttermek és minden, amire szüksége lehet. A vonat állomás gyalogosan 10 perc alatt megközelíthető. Ha értékeli a kényelmet és a jó elhelyezkedést, ez a lakás ideális választás lehet Önnek!


Elhelyezkedés

Vác, Vám utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617061


+36 70

Ingatlannet kód: NET6617061


Az általad megtekintett eladó váci (Vám utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel. A panellakás ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 671 154 Ft, ami a váci átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant La Prima Casa Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617061. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.