star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Vámosszabadi

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

51,9 millió Ft

Eladó lakás Vámosszabadi

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Vámosszabadi

  • 57m²


Ár:

51 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Győr-Vámosszabadin Szitásdomb szomszédságában lévő újszerű lakás várja új tulajdonosát.

Letisztult formavilág és fényes terek jellemzik ezt a remek adottságú 1. emeleti társasházi lakást - amihez garázs is társul !
Alapterülete a lakásnak 53,15m2, melyben 2 hálószoba, egy légtérű nappali- konyha- étkező, valamint egy fürdőszoba és egy külön álló WC került kialakításra. A lakáshoz tartozik még egy erkély, 4,70 m2.
A lakás műanyag nyílászárókkal, redőnnyel, szúnyoghálókkal felszerelt, hűtő-fűtő klímával, magas minőségű időtálló burkolatokkal, gépekkel felszerelt konyhabútorral és beépített bútorral rendelkezik.
Modern városrész, de egyben csendes nyugodt környék. Alacsony rezsijű, befektetés szempontjából is kiváló - most is albérlők lakják, de saját célra is egy remek lehetőség egy új élet kezdéséhez.
Lakáshoz tartozik egy 18.58m2-es garázs ami megvásárolható, de nem feltétel. Garázs ára irányáron felül értendő.
Garázs ára: 8.000.000Ft.

A finanszírozásban is segítek megtalálni a legjobb ajánlatot!
Keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Vámosszabadi, Madarász tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6572449


+36 20

Ingatlannet kód: NET6572449

Az általad megtekintett eladó vámosszabadi (Madarász tér) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 51,9 millió Ft, négyzetméter ára 910 526 Ft, ami a vámosszabadi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Balás Krisztián referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6572449. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vámosszabadi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.