star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Várpalota

  • 69 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

33 millió Ft

Eladó lakás Várpalota

  • 69 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Várpalota

  • 69m²


Ár:

33 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Várpalota belváros szívében eladó lakás.A lakás 69 nm-es, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, külön wc, és három külön szobával rendelkező, tízemeletes társasházban található.A kellemes hőmérsékletről távfűtés, egyedimérővel gondoskodik.A szobák parkettával a többi helység járólappal burkoltak. A lakást néhány évvel ezelőtt teljesen felújították, nyílászárók, víz, villanyhálózat és a burkolatok cseréje is megtörtént. Az épület az 1985-as évek elején épült. A lépcsőház tiszta, rendezett, rendszeresen karbantartott, a ház pénzügyi helyzete stabil, lakóközössége összetartó, a lakók biztonságát elektromos beléptető rendszer szavatolja. A lakáshoz külön bejáratú zárható táró tartozik ,ami benne van az árban. Maradó ingóság a konyha, mely benne van az árban! Kedvező fenntartási költségek, a lakás közös költsége 21.000 Ft/hó, mely a szemét szállítás és a közös épületrészek fogyasztása mellett a felújítási alapot is tartalmazza, még 3 évig kell fizetni, utána jóval kedvezőbb lesz a lakás közös költsége. Minden egyéb fogyasztás elszámolása egyedi mérés alapján történik.Az ingatlan környéke nagyon népszerű minden korosztály körében, hiszen a parkosított környezethez a belváros közelsége mellett páratlan infrastruktúra is társul. A társasház néhány százméteres körzetében megtalálható minden, amire a hétköznapi élethez szükségünk lehet, élelmiszerboltok, drogéria, gyógyszertár, pékség, étterem, kávézó, kisebb boltok és üzletek sokasága várja a vásárlókat, de bank, posta, háziorvosi rendelő, önkormányzati hivatal is található a közelben. 5 percnyi sétára találjuk a várat és a város központját, ahol számos üzlet és szolgáltatás elérhető. Az ingatlan vonzáskörzetében több oktatási intézmény is megtalálható, a bölcsődétől egészen az középiskoláig, így a környék remek választás. Iskola, óvoda 5 percre belül elérhető.Parkolni a ház előtt ingyenesen lehet. A környék közlekedése kiváló, egy percen belül egy buszpályaudvar található. Akár befektetésnek is kiváló lehetőség! Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén a hét bármely napján. NE MARADJON LE RÓLA!


Elhelyezkedés

Várpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6592614


+36 30

Ingatlannet kód: NET6592614


Az általad megtekintett eladó várpalotai panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 478 261 Ft, ami a várpalotai átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szétag Tímea referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592614. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Várpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.