star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

74 millió Ft

Eladó lakás Veszprém 1. kép

Eladó lakás Veszprém

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 84m²


Ár:

74 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
2 m²

Az ingatlanról:

Belvárosi kellemes parkos,-zárt udvarban található a rendezett, tiszta, világos, csendes,  csodálatos panorámával rendelkező, modern lakás extrákkal. 

 Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló választás lehet. Az épület tömegközlekedéssel egyszerűen és sokféleképpen megközelíthető. Infrastrukturális adottságainak köszönhetően bárhová könnyedén, és nagyon gyorsan eljuthatunk. Veszprém tömegközlekedéssel legjobban ellátott részévé teszik a közelében lévő helyijárat megállók, illetve a pár percnyi sétára lévő buszpályaudvar. A Városközpont közelségének köszönhetően a város szívében élhet, mégis egy csendes lakóparki, kellemes pihentető környezetbe térhet haza nap,-mint nap. 

A rendezett,- tiszta társasház  harmadik emeletén  található a nagyon jó elrendezésű, szép, tágas, világos, kényelmes, okosított, kitűnően felszerelt  wellness lakás. 

Tulajdoni lap tanúsága szerint  84 m2. Beosztása kiváló. A tágas, barátságos, funkcionálisan jól rendezett lakás részei: Előszoba:  8,4 m2, Nappali/Étkező: 23,5 m2, Konyha: 6,3 m2, Szoba:  12,9 m2, Szoba: 13,6 m2, Fürdőszoba: 5,7 m2, WC: 1,3 m2, Tárolóhelyiség: 4,3 m2. + 2 loggia és a pincében nagyméretű tárolóhelyiség. 

Megtalálta álmai otthonát!

Wellnessotthona nyugalmában élvezheti a belvárosközeli infrastruktúrát, a tömegközlekedés előnyeit a saját gk. biztonságos és kényelmes zárt udvarban vagy garázsban parkolását, a lenyűgöző napkelte, és naplemente szépségét  és a kényeztető wellnessélményt miközben gyermekeit biztonságos kapuval zárt udvaron belül tudhatja.  Nagyon kellemes klímájú, szép világos és hihetetlenül csendes, luxus életérzést és kényelmet adó otthon. Ablakait a reggeli és délutáni, illetve a lenyugvó nap sugarai érik, csodálatos kör panorámát nyújtva a város szépségeire. 

Teljes közművel rendelkezik (gáz, villany, víz, csatorna). 

A lakásban bevezetésre került, a kábel Tv., internet, telefonhálózat, kaputelefon. Biztonsági és Energiaspóroló Okoseszközök sokaságának köszönhetően fenntartási, rezsiköltségei rendkívül barátságosak.   

Egyedi mérőórákkal (víz, gáz, villany) rendelkezik.

Elvileg két kéményre csatlakozási lehetősége van. 

Fő fűtését és meleg vízellátását radiátoros hőleadókkal, cirkó-kombi gázkazán biztosítja, mely központi és radiátoronkénti termosztáttal is szabályozható. 

Hűtő,- fűtő okos klíma került felszerelésre a nappaliban. 

Infraterápiás fali,- mennyezet,- padlófűtés van (okos, wifis szabályozása lehetséges)

Villamoshálózata modern, világítótestek energiahatékony ledes,  minden helyiségében energiatakarékosak, dimmelhető. 

Külső nyílászárói korszerű hőszigetelő műanyagból készültek.  Ablakain redőnyök vannak, illetve a duplaajtós erkélyek szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek.

Teljeskörűen gépesített, helyszínre épített konyha.

Fürdőszoba beépített bútorzattal és extra felszerelési tárgyakkal.

A lakásban nagyon sok a beépített szekrény,  és luxus eszköz/felszerelés (szauna, szolárium, pezsgőfürdő, masszázs,- és bioterápiás berendezési tárgyak infraterápiás és fényterápiás eszközök sokasága és egyéb extrák) melyek igény és megegyezés szerint maradhatnak. 

Házunk nagyon jó lakóközösséggel rendelkezik, lakóinak köszönhetően a környék rendkívül biztonságos és barátságos. A lakást ezen felül magas minőségű ajtózár,- és riasztó védi, wifis kamerás ajtócsengővel.

Gépkocsival elektromosan zárt kapukon belül parkolhat, vagy igény szerint garázst vásárolhat/ bérelhet. 

Parkosított udvarában játszótér, pihenőpadok, ruhaszárítási lehetőség. 

Az alagsorban nagyméretű, zárható, önálló pincehelyiség áll rendelkezésre az esetleges tárolási gondok további megoldására. 

Az ingatlan tehermentes. Megegyezés szerint költözhető. 


Elhelyezkedés

8200, Veszprém, Veszprém Petőfi utca 3

Helyrajzi szám: Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6545072


+36 30

Ingatlannet kód: 6545072


Az általad megtekintett eladó veszprémi (Veszprém Petőfi utca 3) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 84 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 74 millió Ft, négyzetméter ára 880 952 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Zama hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545072. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.