star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Németvölgy

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

74,95 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Németvölgy

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Németvölgy

  • 65m²


Ár:

74 950 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
13 ezer Ft
Építés éve
1972
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
9 m²

Az ingatlanról:

Budai zöldövezetben, 2+fél szobás lakás, a fény szerelmeseinek!

Megvételre kínálunk egy összkomfortos, csendes, gazdaságos lakást a XII. ker. Németvölgyi út felső szakaszán. Ez a 65 nm-es, két erkélyes, első emeleti otthon ideális választás lehet annak, aki a pesti- és budai centrumhoz közel szeretne élni, viszont nyugodt, zöld, világos, jó levegőjű környezetben. 

A LAKÁS JELLEMZŐI

A 12 lakásos társasház legjobb tájolású, elhelyezkedésű otthona! Mindhárom ablakos oldala zöld környezetre tekint.A nappali déli fekvésű, rendkívül világos, dupla szárnyú ajtó köti össze a következő szobával, erkélyén napozni is lehet. A fürdőszoba két szobából is megközelíthető. Különálló WC. A 6,15 nm-es loggia vendégfogadásra is alkalmas. A konyhának a felső szellőzőn kívül nagy ablaka van, zöldre nyíló kilátással. Mellette tágas kamra, bepolcozott, egész évben hűvös és jól szellőző, az északkeleti fekvésnek köszönhetően. 65 nm a számított hasznos terület (benne a loggia 50%-ka), a bruttó szintterület 70 nm (benne erkély és loggia). Saját 8 nm-es, zárható pinceszinti tároló, ami száraz és szellős. 

Átlagos költségek, 2023-ban: 

  • Gáz: 10 ezer/hó
  • Áram: 8 ezer/hó
  • Közös költség (benne a víz és csatorna díjak) 13 ezer/hó

MŰSZAKI JELLEMZŐK

A fűtésről 3 db gázkonvektor gondoskodik. A meleg vizet elektromos átfolyó bojler adja. A lakás az építése óta karbantartott, az avult berendezések cseréje megtörtént (1 bojler, 2 konvektor), így ma is gondtalanul lakható. Alapvető műszaki felújítása nem volt. Az energiatanúsítvány számított értékénél jóval kevesebb a fogyasztás, amit a 2023-as számlák igazolnak. Mintha D kategóriában lenne. 

Aki teljes felújításban gondolkodik, annak nagy szabadsága lesz az alaprajz személyre szabásában, mert a két párhuzamos főfalon kívül „minden mozdítható”.

A HÁZ JELLEMZŐI

A ’70-es években épült, részben még az építtetők, vagy gyermekeik lakják. Megközelítése könnyű, akár tömegközlekedéssel, akár autóval. A villamos megálló kevesebb mint 100 méterre, a busz pedig 200 méternél közelebb található. Parkolás a ház előtti szervíz úton, díjmentesen. Vendégek a közeli, ingyenes nagy parkolóban találnak helyet.

A társasház gazdálkodása rendben van, áttekinthető, felújítási tartalékokkal is rendelkezik.

Kérdés, érdeklődés esetén várom hívását hétköznap 10-19 óráig. Hétvégén nem biztos, hogy elérhető vagyok! Ingatlan közvetítők, NAGYON KÉREM, ne keressenek!

Az alaprajz tájékoztató jellegű.


Elhelyezkedés

1124, Budapest, XII. kerület, Németvölgy, Németvölgyi út 120.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6645650


+36 30

Ingatlannet kód: 6645650


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerület, németvölgyi (Németvölgyi út 120.) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 74,95 millió Ft, négyzetméter ára 1 153 077 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Maurer György hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645650. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület, Németvölgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.