star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Németvölgy

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

248 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Németvölgy

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Németvölgy

  • 75m²


Ár:

248 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Új építésű lakás a budai belvárosban - 3. emeleti, 3 szobás, csendes teraszos lakás

A Budai belváros egyik legszebb kis utcájában, a Beethoven utcában eladó egy 3 szobás, ideális elosztású új építésű lakás. Az otthon ablakai zöld fákra és a környező háztetőkre néznek, és még a közeli hegyek vonalai is látszanak.

A lakás terasszal együtt 94 négyzetméter, amelyben egy nagy méretű amerikai konyhás nappali (28 m2), egy gardróbos hálószoba (13.5 m2), és egy háló/dolgozó/gyerekszoba (12 m2) található. A lakásban ideális elosztású terek, 19 négyzetméteres fedett terasz, egy fürdőkádas fürdőszoba, és külön wc található.

A ház összes lakásában a hűtést, a fűtést és a melegvizet hőszivattyú biztosítja.
A lakást műszakilag kiváló minőség, mágneses kilincsek, szobánként szabályozható hűtés és fűtés, motoros aluminium redőnyök, és kedvező fenntartási költségek jellemzik.

A lépcsőház modern és prémium minőségben kivitelezett, ahol lift is található.

A társasházban már minden lakás elkelt.

A lakás árában benne van egy parkolóhely a társasház mélygarázsában, ami a lifttel közvetlenül a lépcsőházból elérhető.

A közelben kiváló pékségek, kávézók, éttermek, cukrászdák, boltok, borbolt, sportolási és szórakozási lehetőségek találhatók. A lakást belvárosi infrastruktúra, mégis egy nagyon nyugodt utca és csendes elhelyezkedés jellemzi. Közel van a Testnevelési Egyetem, és minden olyan szolgáltatás ami a városi élet része.
Különleges lehetőség egy zöld fákkal teli, gyönyörű utcában, ahol ez az egy új építésű lakás elérhető.


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Németvölgy, Beethoven utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6651699


+36 20

Ingatlannet kód: NET6651699


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerület, németvölgyi (Beethoven utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 248 millió Ft, négyzetméter ára 3 306 667 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 61%-kal magasabb. Az ingatlant Csorba Dániel hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651699. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület, Németvölgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.