star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 97 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

99,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 97 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 97m²


Ár:

99 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1929
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Polgári életérzés Újlipótvárosból!Pár perces sétára a Duna partól kínálok eladásra egy kedvező adottságokkal rendelkező 3 szobás nagypolgári lakást.Tulajdonlap szerint az ingatlan 97 nm-es, de a valóságban 102 nm várja új lakóit.Az 1. emeleti lakás Újlipótváros szívében található, központi elhelyezkedése miatt kiváló választás az ingatlan, karnyújtásnyira van a Westend, a Lehel Téri Piac, a Szent István Körút, kiadhatósága szinte garantált.A belváros szórakozóhelyei, éttermei, a „pesti élet nyüzsgése” könnyedén elérhető, a környék „tüdejének” nevezett Szent István Park 800 m séta távolságra található.Az ingatlan belmagassága 3,68 m, ha szereti egy nagypolgári hangulatot sugárzó lakást, s szereti a nagy belmagasságot, a kiváló tereket a régi nyílászárókat, akkor ez a lakás tetszeni fog önnek!Az épület átlagos állapotú, klasszikus, nagypolgári, körfolyosós, az ingatlan igény szerint felújításra szorul.A lakásba belépve 20 m2-es konyha étkezőbe jutunk, tágas közlekedőn keresztül érünk a három lakószobába, a fürdőszoba és a wc könnyedén összenyitható, a belső falak mozgathatóak. Kiváló lehetőségek rejlenek az ingatlanban.A galériázott szoba és a konyha ablakai a belső udvarra néznek. A fűtés gáz konvektorral és cserépkályhával megoldott, a melegvizet átfolyós vízmelegítő biztosítja.A lakóközösség csendes, kulturált, a lakáshoz saját 8 nm-es tároló is tartozik.Minden közmű, egyedi mérés alapján fizetendő, a közös költség 25.000.-Ft.A lakás per, teher és igénymentes és megegyezés szerint költözhető.Sok bevásárlási és kikapcsolódási lehetőséggel bíró, központi helyen lévő ingatlan, emellett Wested Bevásárlóközpont és a Margitsziget közelsége, megannyi, kulturális és kikapcsolódási lehetőséget biztosít.Az ideális közlekedést, infrastruktúrát a Nyugati Pályaudvar közelsége adja.Tökéletes választás hosszú távra, nem csak lakhatásra ideális, hanem befektetésnek, diákszállásnak, megosztott albérletnek is!Akár, ügyvédi irodának, bemutató teremnek vagy más üzleti célra is kiváló.Bővebb információért, kérem forduljon hozzám bizalommal!
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: LK081853


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Gogol utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6507664


+36 30

Ingatlannet kód: NET6507664


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi (Gogol utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m². További jellemzői: az építés éve 1929, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 99,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 025 773 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6507664. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.