star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 58m²


Ár:

34 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1979
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy igényesen, teljes körűen felújított, 58 m² alapterületű lakás, amelynek vételára 36 000 000 HUF. Ez a harmadik emeleten található, modern és stílusos társasházi otthon kiváló választás lehet azok számára, akik értékelik a kényelmet és a minőséget egyaránt.

Ez a lakás nem csak azonnal költözhető állapotban van, de a társasház közössége is rendkívül barátságos és segítőkész, így új lakói gyorsan otthon érezhetik magukat ebben a kedves környezetben.

Az otthon déli fekvésű erkélye kiváló helyszín a kikapcsolódásra, ahonnan a kertváros nyugodt, zöld környezete tárul elénk. A lakásnak köszönhetően a városi élet dinamikája és a természet közelsége tökéletes összhangban áll egymással.

A lakás belső terének kialakítása során különös figyelmet fordítottak a praktikumra és a modern designra. A méretre szabott egyedi konyhabútor gépesítéssel nem csak rendkívül funkcionális, de eleganciát is kölcsönöz a térnek. A gáz cirkó fűtési rendszer pedig gondoskodik a meleg otthonról a hidegebb napokon.

Az ingatlan egy négyszintes, jól szigetelt panel épületben található, ami nagyszerű hőtakarékosságot biztosít az ott lakóknak. A lakás kitűnő állapotban van, a felújítás során a villanyvezetékek is teljes körű cseréjén estek át, ami hozzájárul az otthon biztonságos használatához.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy egy csodálatosan felújított, kényelmes és stílusos otthon tulajdonosa lehessen egy zöldövezeti részen, ahol a nyugalom és a városi élet előnyei egyaránt megtalálhatók. Ha kérdése van, vagy megtekintené az ingatlant, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.
További információért keressen bizalommal!

Referencia szám: LK098347-IN


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Hegyalja utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6601306


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6601306

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi (Hegyalja utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 601 724 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Ambrózy Emőke referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601306. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.