star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaszentgrót

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

36 millió Ft

Eladó lakás Zalaszentgrót

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Zalaszentgrót

  • 69m²


Ár:

36 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Zalaszentgrót kertvárosias környezetben kínálunk eladásra a Dózsa György utcai társasházban egy jó állapotú 68,85 m²-es második emeleti lakást.

2 fél szoba, 1 nagy nappali, konyha, fürdőszoba, külön WC és egy erkély is tartozik a lakáshoz ahol a reggeli kávéját a leendő tulajdonosa élvezettel elkortyolgathatja.

Egyedi gáz cirkó fűtéssel és műanyag nyilászárókkal rendelkezik a lakás.
Igény szerint a képeken látható bútorokat ajándékba adja a jelenlegi tulajdonos.
A lakás tulajdoni viszonyai rendezettek, megvásárlást követően szinte azonnal birtokba vehető.
A lakáshoz tartozik egy saját kis tároló is a lépcsőházban.
Parkolási lehetőség megoldott 1 db autóval a zárt, társasházi belső parkolóban.

Kiváló elhelyezkedése szempontjából családoknak, pároknak is kiváló lehetőség, továbbá befetetési célokra is kiválóan alkalmas. CSOK PLUSZ hitel is igényelhető a lakás paramétereit és lokációját tekintve.

Lokáció:
Kehida Termál**** 12 perc, Zala Springs Golf Resort***** 15 perc, Hévízi tó 25 perc, Kesztehely 35 perc, Balaton 45 perc, Zalaegerszeg 40 perc, valamint a Balaton Airport 50 perc autóút, továbbá Ausztria és Szlovéniai határ is 80km - 80km távolságra érhetőek el.

Zalaszentgrót egy kellemes kisváros ahol minden megtalálható: éttermek és kávézók, óvoda, általános és középiskola, egészségcentrum, patika, kormányablak, bevásárlóközpont, töltőállomás és számos egyéb kényelmi szolgáltatás amelyek a létfontosságú és a kikapcsolódási igényeket is kiszolgálják!
Zalaszentgrót rendelkezik továbbá saját termálfürdővel is.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom.
Hívja az irodánkat bizalommal!

Ha hitelre lenne szüksége éljen az ingyenes, személyre szabott hitelügyintézési szolgáltatásunkkal is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364818


Elhelyezkedés

Zalaszentgrót, Dózsa György utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628604


Az általad megtekintett eladó zalaszentgróti (Dózsa György utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 36 millió Ft, négyzetméter ára 521 739 Ft, ami a zalaszentgróti átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Bernadett referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628604. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaszentgrót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.