star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zamárdi

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

176,28 millió Ft

Eladó lakás Zamárdi

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Zamárdi

  • 73m²


Ár:

176 282 500 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Emelet
2.
Szobák száma
3
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

STÍLUS, ELEGANCIA, KÖRNYEZETTUDATOSSÁG!  
Zamárdi szívében, jól megtervezett luxus lakások árgaranciával!
Zamárdi központi üdülő övezetében, a Balaton parttól mindössze néhány száz méterre, új építésű, magas műszaki tartalmú, rendkívül igényes, 9 lakásos, társasház II. emeletén eladó 73,01 nm-es nagy teraszos 42,84 nm, nappali + 3 db szobás Penthouse lakás.
Átmenő forgalomtól mentes, zöldövezeti környezetben 9 lakásos társasház Az ingatlanok AA++ energetikai besorolással rendelkeznek. Akadály mentesítetek és lifttel felszereltek.
Mindegyik lakás saját, fedett autóbeállóval rendelkezik, elektromos autó töltési lehetőséggel, ezzel is kihasználva a zöld és megújuló energiaforrásokat. Tetőtéri zuhanyzós napozótér biztosítja a felhőtlen napozás élményét, ami közel 100 m2. A szuterén szinten közös tároló található, és a riasztónak köszönhetően még nagyobb biztonságban tudhatjuk vagyontárgyainkat. Az ingatlanok hűtés - fűtését és a meleg víz ellátását napelemmel ellátott hőszivattyú biztosítja. Amely amellett, hogy zöld és megújuló energiaforrás, gondoskodik a hosszútávon fenn tartható alacsony rezsiköltségekről. Minden lakáshoz saját fűtési hőmennyiség mérő tartozik. A lakás hőmérsékletét lakásonként programozható szoba termosztát szabályozza. A lakásokban padlófűtés és fan coil fűtés-hűtés készül. A napelemes energiaforrást kihasználva működik a lift és a közös fogyasztók is, hogy minél kevesebb elektromos áramot használjunk. A mai világ modern igényeihez mérten elektromos alumínium redőnyökkel és elektromos kapuval felszerelt, amelyeket távirányítóval vezérelhetünk.
Az ár 5% ÁFA-t tartalmaz. Kedvezményes finanszírozás, CSOK igénybe vehető. Tervezett átadás: 2023. II. negyedév
A kivitelező, aki több kifogástalan házat adott át, nemcsak a kivitelezésre fordít nagy figyelmet, de komoly hangsúlyt fektet a beépített anyagok, minőségére is.  
Részletekkel, további információval kapcsolatban keressen bizalommal!  
Kovács Zsolt +36 (20) 218 4274
iroda: LAKÁSKULCS-direct Siófok cím: 8600 Siófok, Beszédes József sétány 83. fsz. 1.   ügyfélfogadás: H-P 9:00-12:00 és 13:00-17:00 Szo-V 10:00-18:00 (július 1. - augusztus 31.) Ettől eltérő időpontban egyeztetés alapján.


Elhelyezkedés

Zamárdi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6594420


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6594420

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó zamárdi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 176,28 millió Ft, négyzetméter ára 2 414 829 Ft, ami a zamárdi átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Zsolt referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SIÓFOK irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594420. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zamárdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.