star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Ábrahámhegy

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 596 m²

    telek

Vételár:

109,9 millió Ft

Eladó nyaraló Ábrahámhegy

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 596 m² telek

  • Eladó nyaraló Ábrahámhegy

  • 100m²


Ár:

109 900 000 Ft

Szobák száma
4

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS!

A Balaton északi partján, Ábrahámhegyen ajánlom figyelmükbe ezt a felújított nyaralót. Tégla építésű, cserép tetővel fedett. Négy szoba, kettő fürdő és konyha. Fedett terasz, erkély. Víz, villany, csatorna a házban, gáz utcán. Jó helyen part három perc séta távolság. Telke jó méretű, bekerített. A nyaraló mellett találunk egy használható faházat, ami felújítást igényel. Fűthető, klimatizált. lejáró a vízhez, stéggel ami inkább horgászatra alkalmas. A telek megosztható így a házas rész külön is megvásárolható. Az ár így 35 millió a telek és 95 millió a házas rész.

-víz közeli nyaraló
-lejáró és stég a vízhez
-felújított
-tégla, cserép fedés

A Balaton északi partján, a Badacsonytól keletre, Révfülöp községtől 5 kilométerre nyugatra fekszik a 71-es főút mentén. Északi szomszédja Salföld, ahová a 7346-os út vezet Ábrahámhegy központjából.
Könnyű közúti megközelítése mellett elérhető vonattal is a Székesfehérvár–Tapolca-vasútvonalon; Ábrahámhegy megállóhely a 7346-os út 71-es fő úti kiágazásával szemben, attól pár lépésre található.
2,8 kilométeres tóparti szakasz, 7 négyzetkilométernyi közigazgatási terület és 5 négyzetkilométernyi vízfelület tartozik a településhez.
A Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye, egyrészt azért, mert félkör alakban magasló hegyei nyugatról és északról védik a szelektől, másrészt mert egy völgykatlanban terül el, s ennek köszönhetően a klímája melegebb a környezetéénél. A hegyekkel övezett festői környezet kiváló helyet ígért a csendre, nyugalomra vágyó nyaralóknak. Sorra épültek az üdülőházak, és Ábrahámhegy közkedvelt hely lett. 1925-ben megalakult a Fürdő- és Kultúr szövetkezet, melynek közreműködésével már 1927-ben megépítették a '70-es évek végéig fennállt fürdőbejáratot és kabinokat. A strand fejlesztését és szépítését segítette az 1934-ben megalakult Fürdőegyesület.

HÍVJON BIZALOMMAL
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Fürdőszoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Nappali
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²

Elhelyezkedés

Ábrahámhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554271


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554271

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Ábrahámhegyi nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 596 m². További jellemzői: az építés éve 1996. A nyaraló ára 109,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 099 000 Ft, ami az Ábrahámhegyi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Vasas András referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554271. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ábrahámhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.