star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Alsóörs

  • 48 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

92 millió Ft

Eladó nyaraló Alsóörs

  • 48 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó nyaraló Alsóörs

  • 48m²


Ár:

92 000 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Alsóörs legkedveltebb részén azonnal birtokba vehető nyaraló eladó!
Alsóörsön, a parttól és strandtól pár perc sétára, csendes utcában kínálom eladásra ezt a szépen felújított és berendezett nyaralót. A ház 48 nm, minden helyisége jól megtervezett funkcióval rendelkezik.A konyha a tavalyi évben készült el, teljesen felszerelt, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, kis főzőlappal ellátott. A nappaliból nyílik két hálószoba, amelyből az egyik tetején galériát alakítottak ki, ahol szintén kényelmesen elfér egy kétszemélyes ágy.  A nappali és konyha az étkezővel középen helyezkedik el, közvetlen terasz és kertkapcsolattal.
A kert csendes, mérete kényelmes, 500 nm. A fedett nyári konyha és kiülő ősszel készült fel, felszerelt, tökéletes családi és baráti sütögetéshez, beszélgetésekhez.
A nyaraló azonnal birtokba vehető és használható.  Az új, igényes bútorok igény szerint az ingatlan részét képezik.
 Befektetésnek is tökéletes! Egész szezonban kiadható!
 


Elhelyezkedés

Alsóörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611086


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611086

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó alsóörsi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 92 millió Ft, négyzetméter ára 1 916 667 Ft, ami az alsóörsi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Szaló Judit referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611086. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsóörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.