star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Alsópáhok

  • 40 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 2 608 m²

    telek

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó nyaraló Alsópáhok

  • 40 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 2 608 m² telek

  • Eladó nyaraló Alsópáhok

  • 40m²


Ár:

18 900 000 Ft

Szobák száma
1

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS

Alsópáhok Nemesboldogasszonyfai részén ajánlom figyelmükbe ezt a panorámás zártkerti nyaralót. A ház kőből épült, felújítandó. Földszintes, ráépítési lehetőség adott. A területen a házon kívül garázst és szerszám tárolót is találunk. Telke jó méretű, gyümölcsfákkal és szőlővel beültetett. Víz és az áram az utcában található. Részben bekerített. Csendes, nyugodt környék. Hévíz és a Balaton pár perces autó útra van.

-felújítandó nyaraló
-jó méretű telek
-az épületnek van kéménye így adott esetben fűthető

Hévíz déli-délnyugati határán, a 75-ös főúttól északra, közel 4 kilométer hosszan elnyúló település. A község főutcája a szinte teljes területén végighúzódó 7351-es út, s a településen ér véget a Hévízen végigvezető 7332-es út és dél felől a Sármellékről induló 7509-es út is. A település része Nemesboldogasszonyfa is, ahova a 7351-es útból kiágazó, 1,8 kilométer hosszú 73 174-es úton lehet eljutni. 1979-ben Keszthely térségét, így Alsópáhokot is visszacsatolták Zala megyéhez. Az 1990-es évek végén leváltak a társközségek, s most mindegyiknek önálló önkormányzata van.
1996-ban nyílt meg a község központjában a klubszerű elrendezésben megépült Kolping Hotel. A be-ruházáshoz kapcsolódóan újult meg az egykori barokk plébániaépület is, melynek belső, korabeli festményeit Szilágyi András festőművész rekonstruálta.

Hívjon bizalommal!
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: utcán.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Szoba
1m²

Elhelyezkedés

Alsópáhok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604127


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604127

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó alsópáhoki nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 608 m². További jellemzői: az építés éve 1976. A nyaraló ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 472 500 Ft, ami az alsópáhoki átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vasas András referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604127. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsópáhok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.